От: нов сьм в занаята моля помогнете
Здравейте,
от доста време наблюдавам форума и чета. Хубаво е, че има място където всякакви мераклии(от начинаещи до адванст) могат да поговорят за начините да се изкара и някой друг $. За всичко това Ви поздравявам и съм благодарен.
Реших да не отварям нова тема защото така или иначе ук се зачекна темата за програмата която избрах.
След дълго четене и наблюдение се реших и аз да навляза малко по малко в дебрите на он-лайн бизнеса. Захванал съм се с ГенБъкс и вече се пораждат малко въпроси относно програмата. Моля ако отговора се намира някъде из форума не се сърдете - може би търсещите ми възможности не са успяли.
Та на въпросите:
1. От значение ли е къде ми се намира хостинга. Забелязвам, че преобладаващо се коментира хостинг, който не е в България, но ако се използва такъв, плюсове и минуси.
2. В конфиг файловете на тамплейта, който съм избрал има следното чудо :
$ordersuffex = "???". Това има ли някакво значение и важно ли е. Не намерих нищо за него, но пък и не го писхе като optional.
3. Не съм забелязал нещо за мнението Ви с продажбите през програмата в България. Имали ли сте такива? Получавате ли такива? Рекламирате ли и тук?
Мисля с тези три въпроса да започна, може би доста ще възникнат и в последствие.
Благодаря Ви предварително.