nPuPogHno-KyX
New Member
https://tnk.bg/financing_for_traders.php?gclid=COWK--yY4cwCFeop0wodV7QA7g
струва ми се хубаво да няма уловка
струва ми се хубаво да няма уловка
Вероятно супер специалния им брокер, който са си избрали и не можеш да замениш стриже яко.
първо не да си пробвам късмета понеже имам над 10 год опитВъобще дори не е хубаво, дори да трябва да върнеш по-малко отколкото си взел. Малоумно е да се взима кредит за каквото и да е, а да вземеш кредит за да си пробваш късмета във Форекс е абсолютно финансово сепуко. Уловката е, че каквото вземеш ще го затриеш за нула време и после ще се чудиш от къде да намираш пари да ги връщаш.
Ей, ако имаше добър опит като трейдър нямаше да си за някакви 5000 евро, щеше в този момент да ги имаш многократно и да се чудиш какво да ги правиш, а не от къде да се сдобиеш с тях. Остави брокерите, първото нещо което се вижда на тоя сайт е Вземи кредит. Това знаеш ли какво означава? Означава, че каквото вземеш после трябва да го върнеш + лихва отгоре. Ако са твои пари и ги загубиш... голяма работа, студен душ и живота продължава. Но пари на кредит са чужди пари, не са твои. И като ги загубиш става страшно, много страшно. Те ще намерят начин да си ги вземат. Ти с 10 годишен опит във финансовия свят трябваше отдавна да знаеш това. Парите от кредит не са подарени пари, не са твои пари, това е бомба със закъснител и в повечето случаи тя наистина гърми.
Ако ти не теглиш кредит, някой друг може да поиска да тегли кредит и тогава моите думи биха се отнасяли до него. Посланието ми е просто - никакъв кредит от никой за нищо на света
Трябваше ли да пуснеш цяла тема за да си пробуташ aff линка ? Вярно, че форума се напълни с прошляци, дето за 1000 евро бърз кредит са готови и отзад да дадат.... хайде по-сериозно.
Остави момчето намира, хейтър такъв. Какво искаш, да проститура ли? :lol:Трябваше ли да пуснеш цяла тема за да си пробуташ aff линка ? Вярно, че форума се напълни с прошляци, дето за 1000 евро бърз кредит са готови и отзад да дадат.... хайде по-сериозно.
Трябваше ли да пуснеш цяла тема за да си пробуташ aff линка ? Вярно, че форума се напълни с прошляци, дето за 1000 евро бърз кредит са готови и отзад да дадат.... хайде по-сериозно.
Остави момчето намира, хейтър такъв. Какво искаш, да проститура ли? :lol:
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-oдребен спамаджия кое е реферал
келеш бездарен ?!?!?!?1
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
Остави момчето намира, хейтър такъв. Какво искаш, да проститура ли? :lol:
Ако започне да проституира наистина няма да го оставя на мира. Ще го вадя от задника му, само за да се изпикая и пак обратно.