Искаха да купят 300 000 импресии на месец за 60 евро, така ми писаха, но не съм им отговорил, не ме устройва. Рекламите са им натрапчиви според мен - цигари, обриви, отслабване. Имат разни блокове с реклами с такива тематики, ама ако плащаха добре си заслужава, за 60 евро няма какво да се занимавам.
Май са руснаци тези, колегата е писал по-напред в темата, ама и човека, който ми писа на мейла беше с руско име... останах с впечатление, че са руснаци.
Днес получих втори имейл с покана. Имейла е с българско име и пише, че са базирани в Англия, но партньорите са им от Италия, Португалия, Румъния, Унгария, Бразилия, Мексико, Гърция, както и Източна Европа...
Жената е шефката им, иначе имат и офис в България, но по принцип са руснаци. В Англия също имат някакви офиси, май счетоводителя им е от там![]()
Ясно, мерси много. Ще те разпитам повече тези дни, ако не възразяваш, защото нещо ни увисна комуникацията.Ами аз работя с тях вече 4 или 5 месеца, тука последния месец малко се забавиха с плащането, но пък плащат предварително, което ме устройва перфектно![]()
Ясно, мерси много. Ще те разпитам повече тези дни, ако не възразяваш, защото нещо ни увисна комуникацията.![]()
Да, ама аз не като да си съм ги резнал, просто някак след мои мейл, нещо увисна в нищото.И при мен същата история. Писаха ми няколко пъти и накрая след някакви неадекватни обяснения ги пратих в 9-та глуха.
Да, ама аз не като да си съм ги резнал, просто някак след мои мейл, нещо увисна в нищото.
Нещо не им е на ниво комуникацията. Дано другите неща да са им ОК. Но вярвам на @slavchev, щом и ги ползва.![]()
Hello,
Thank you for the statistics sent. Unfortunately, the content of advertisement I am working with has suddenly changed and now I have to look for sites for women, with such content as beauty, fashion, and so on.
And your site's content differs from that one.
Hello,
My name is Maria and I represent Adnow LLP Company, it is one of the
biggest banner network companies. We work with many locations
including Bulgaria.
I am interested in placing advertising ( banners) on this website
URL 1. As far as I understand this site is
one of the URL2 projects, am I right?
What is the price and the conditions?
Kind regards,
Maria
Странна работа, може да не сте се разбрали с цената нещо![]()