C cesekarq New Member 6 Декември 2007 #1 Ако нямате достаточно потртебители регистрираите се и ви прашта потребители
O ototoster New Member 6 Декември 2007 #2 И трафика, който ще прати ще има някаква стойност ли? Поне на мен насилствен (повърхностен) трафик не ми трябва... И все пак ако ми потрябва има доста по-добри начини за него
И трафика, който ще прати ще има някаква стойност ли? Поне на мен насилствен (повърхностен) трафик не ми трябва... И все пак ако ми потрябва има доста по-добри начини за него
ZzZaPyr Member 6 Декември 2007 #4 cesekarq каза: Ако нямате достаточно потртебители регистрираите се и ви прашта потребители . Увеличете... Защо, по-точно, да се възползвам от услугите на човек, който дори не може да ме убеди в качеството им на грамотен език ?
cesekarq каза: Ако нямате достаточно потртебители регистрираите се и ви прашта потребители . Увеличете... Защо, по-точно, да се възползвам от услугите на човек, който дори не може да ме убеди в качеството им на грамотен език ?
arsenal Playa 6 Декември 2007 #5 ZzZaPyr каза: cesekarq каза: Ако нямате достаточно потртебители регистрираите се и ви прашта потребители . Увеличете... Защо, по-точно, да се възползвам от услугите на човек, който дори не може да ме убеди в качеството им на грамотен език ? Увеличете... Верну батсе небх гу видел тува хаахахах
ZzZaPyr каза: cesekarq каза: Ако нямате достаточно потртебители регистрираите се и ви прашта потребители . Увеличете... Защо, по-точно, да се възползвам от услугите на човек, който дори не може да ме убеди в качеството им на грамотен език ? Увеличете... Верну батсе небх гу видел тува хаахахах
C cesekarq New Member 6 Декември 2007 #6 еми момчета не съм спал от 3 дена и пиша много бързо и редовно ми се случва така да греша немога да смогвам вече
еми момчета не съм спал от 3 дена и пиша много бързо и редовно ми се случва така да греша немога да смогвам вече
arsenal Playa 6 Декември 2007 #7 не бе всички грешим бате малко разнообразие по неграмотен тип от мене няма спокото :wink: ако ще ти олекне ще делнем постовете и готово 8)
не бе всички грешим бате малко разнообразие по неграмотен тип от мене няма спокото :wink: ако ще ти олекне ще делнем постовете и готово 8)
C cesekarq New Member 6 Декември 2007 #8 спокс аз да ви кажа що е а не да си мислите че свъм неграмотен