От: няма вече да има гаражен бизнес
Манта явно имаш някъв проблем, комплекси ли имаш не знам, нещо само за мен мислиш и визираш и така.
Отговори какво трябва направи държавата? - интелигентите хора отговарят, та и аз така:
Общ баланс ФР към 30.11.2008г
11 547 мил.
Общ баланс ФР към 31.12.2008г
8 382.2 мил.
Общ баланс ФР към 30.06.2009г
8 264 мил.
Общ баланс ФР към 31.12.2009г
7 672.9 мил.
Общ баланс ФР към 30.06.2010г
6 029 мил.
Общ баланс ФР към 31.12.2010г
6 011.8 мил.
Общ баланс ФР към 30.06.2011г
5 154.4 мил.
Общ баланс ФР към 30.10.2011г
5 342.2 мил.
Прави ли ти впечетелние, за 1 месец са изядени 3 милярда лв. Боко за 2 години и нещо 3 милярда го стопи във времена на 2ра рецесия от 3 години насам.
Та за 1 месец се изяждат пари за 2 години и нещо. Питал ли си къде отидохда тези 3 милярда за 1 месец?!?! Тези пари бяха още в началото на кризата, спокойно може се реформира всичко като имаше пари, както и да е. За какво ги дадоха, да не направиха нещо голямо?! 4-те магистраили до сега щяха са готови ако бяха ги почнали, но уви, нищо не дадоха с добавена стойнсот нищо не промениха, но ти на тях нивка сметка не държиш. Още бяхме на края на бума през 2008, можеха доста неща направят - но .... какво ти е мненеито за тях?
А иначе къде заминха, пенси, социални, магистрали, нови публични проекти - за финансиране на дефицитите на НОИ заминават за тромавата админстрация и не на последно място, за изплащане на онези кофти договори сключни накрая на 3ните, като сключиха с бизнеса. Та общо взето.
Виждам интелигентен ми се струваш, мисли малко трезво над нещата, махни ги тези пристрастрия и мен адски ме дразни бойко има супер много съотвестввия едно с друго, малко са нещата дето е свършил, каквото и да е положението не е толкова тежко, колкото би било ако 3ните бяха на власт - с изяден фиск, заради раздути социални и нивки реформи, теглене на кредити от МВФ и т.н. - Димитров и Овчаров диркетно говореха за кредит от МВФ.
Не на последно място да видиш, че обектвино се аргументирам, заразлика от нечии други пристрастия, S&P даде пример БГ за фискална дисциплина - виж какво става на запад, как яко накрая ще загубят суверинетата си редица държави само и само да ги спаси Меркел и Сарко, само дето още не е дошъл момента иска се пълна власт от тях. Има редица фактори, който са в наш ущърб, но въпреки всичко що годе е по-добро положението, от алтернативата. А и да не забравя, ако днес видя какви са исканията на бизнеса, много щеше ти стане кофти, не им е проблем касовия апарат, дори имат и график, кой кога да се нарежда.
Кажи си какво мислиш се прави по въпроса с политката на БГ, може в спора се реши нещо? Видимо си яко пристрастен към червените, но имаш в главата доста така, че може и нещо се роди накрая, пък видиш ли и някой депутат да чете този форум и вкара некой законов проект
А това кой какъв бизнес притежал и защо, не смятам ти доказвам какво имам и нямам, щом ти е наболяло като на въпрос, така че си мисли каквото искаш. Все пак всеки има правото на мнение.
Справа за ФР