Здравейте,
Имам нужда от онлайн магазин,нищо кой знае какво
просто да има опция за поръчка(даже да е без да се регистрират потребителите),доставка,каталог на нещата .... горе долу е това,става на въпрос за ръчно изработени неща около 50артикула ,ако не е много сложно аз ще си добавя продуктите.Просто изискването ми е като се зареди страницата да има визия свързана с нещо занаядчийско,и на последно място цената да е ниска
моля ако някой се навие да ми пише....Благодаря !!!
До тук добре, стана ясно какъв магазин ти трябва, не е кой знае какво като изисквания. С две думи напълно изпълнимо.
Не става ясно:
1. Имаш ли купен/осигурен хостинг?
2. Имаш ли купен домейн?
4. Искаш да бъде твои личен магазин или да бъде на някоя от предлагащите тази услуга фирми? /Wix например/
4. Ще можеш ли сам да обслужваш магазина си или ще трябва да отдели време те учи разработчика?
5. Безплатно или платено искаш някой да се 'навие"?
6. Колко ниска да е цената?
Изключително много ще улесниш хората желаещи да ти помогнат или да си заработят някой лев, ако определиш ценови диапазон на инвестицията която си решил да правиш в това начинание.
Изработването на интернет магазин не е килограм картофи на женския пазар за да има твърдо определена цена. За това е изработка, защото се изработва, пък дори и да е готова система, всеки го прави за различно време, по различен начин и калкулира труда си различно. Пазарна икономика както му казват.
Бъди сигурен, че ако напишеш 100-200 лв ще се отзоват и такива, които сега тръгват да пробиват или се учат в момента. Ако напишеш 400-500 ще се отзоват доста хора, а ако споменеш 700-800, повярвай ми нещата ще се случат по един мн. добър начин. За над 1000 лв. ще откликнат и фирми, които ще ти издадат и фактура и ще си спокоен, че имат офис където да отидеш при проблеми.
Всеки сам си знае как и по какъв начин да оферира, но мисля, че това което написах би помогнало доста, ако ти е важно.
Поздрави и успех!