Днес получавам мейл от Суперхостинг, че видиш ли те решили да ми променят плана от стар към нов - с повече трафик и дисково пространство и с 50 лв по-висока цена - само дето аз нямам нужда нито от повече трафик нито от повече място - точно обратното, а те ме принуждават все едно да мина на по-висок план или да се махам.
Аз ли не съм в ред или това не ми се струва коректно от тяхна страна. А обяснението в мейла:
За да отговорим на променящите
се тенденции в интернет, за нас е важно да предложим адекватна услуга,
съответстваща на динамичните промени в уеб през последните години.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Директно го приемам като обида аз всеки интелигентен потребител - аз сайтове хоствам от преди да се появят те, а сега ще ми разправя за тенденции в интернет.
Та прав ли съм в моите разсъждения или нещо изпускам? Тия мисля са най-големия хостинг доставчик в БГ - възможно ли е да съществуват с такива селски номерца от типа на мобилните оператори - ония даже са по-добре?
Аз ли не съм в ред или това не ми се струва коректно от тяхна страна. А обяснението в мейла:
За да отговорим на променящите
се тенденции в интернет, за нас е важно да предложим адекватна услуга,
съответстваща на динамичните промени в уеб през последните години.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Директно го приемам като обида аз всеки интелигентен потребител - аз сайтове хоствам от преди да се появят те, а сега ще ми разправя за тенденции в интернет.
Та прав ли съм в моите разсъждения или нещо изпускам? Тия мисля са най-големия хостинг доставчик в БГ - възможно ли е да съществуват с такива селски номерца от типа на мобилните оператори - ония даже са по-добре?