$INeed$
Well-Known Member
Aз пък днеска тръгвам да правя един сайт на празен хост от суперхостинг, качвам темата, давам инстал и хоп out of memory, чак не мога да го почна ебахти хората слагам им чертата завинаги.
Същото и при мен преди седмица. Ето и тикетчето:
Здравейте,
Причината за посочената грешка се дължи на това, че за изпълнението на скрипт е необходима повече памет, от стандартно зададената. Увеличили сме паметта за акаунта на 128 MB.
Вие също можете да видите промяната, както и да извършвате такива лесно и бързо през контролния панел cPanel в меню "PHP Manager by SuperHosting".
Повече информация за направените настройки можете да намерите на нашата помощна страница: help.superhosting.bg/memory-limit.html
Ще Ви помолим да се уверите дали всичко работи коректно.
С уважение,
Отдел "Техническа поддръжка" | СуперХостинг.БГ
s uperhosting.bg | blog.superhosting.bg
Помощна страница: help.superhosting.bg
НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХОСТИНГ
Става дума за един фирмен сайт от 5 страници. От доста време не ми се е случвало да виждам бяла страница на фирмен сайт от 5 страници заради паметта. Да не кажа почти никога. А днес трябва да си пиша с тях, защото един клиент си купил тънък хост от тях, както той твърди и сега на мен ми излиза скъпо, защото не ме допуска до стария му акаунт (а изтегля сайта) , а клиента твърди, че не ставало веднага да поеме детайлите на цпанела (user & pass), но 3-4тия ставало. WTF? :shock:
Не знам какво се случва с този хостинг, ама ако още един клиент ми дойде с купен от тях план, ще го нахраня. Защото минал тънко. Само където на мен сега ми трябвт 3-4 мейла, за да му опавя лайната, който не ме интересува кой е забъркал. Баси и новото поколение хостинг.
Пич мести се, това е най-умното, което можеш да направиш. И да не ми се обясняват тия с по 5-6 посетителя на ден, че проблема бил в сайта или девелопъра.