От: от строителство до еротика
След като сте си направили труда да прочетете ималите значи може да прочетете и това. Изпращам цитат от статията със заглавие Питейната вода свършва! ( ако това го публикуваме без да докажем, че е така ще имаме големи проблеми. И най-малкото е несериозно да се твърди такова нещо.) Както и да е. Прочетете част от текста.
" Живеещите близо до делтите на големите реки като Нил, Дунав ще бъдат застрашени от повишаващото се ниво на водата. Крайбрежните градове на морета и океани също ще бъдат заплашени от наводнения. И докато някои ще изграждат диги, за да спасяват домовете и живота си, то други ще страдат от изгаряща суша." или " В обозрим период от 1-2 деситилетия масово ще се сблъскаме с две гибелни „водни” явления: наводнения и суша"
Звучи ви добре написано, нали? Представете си това бъде публикувано в сайта. Доста от посетителите биха се разтревожили при така написаниете неща. А ако някой ни каже абе вие откъде имате тези данни? Правили ли сте проучване и можете ли да докажете това? Представете си настъпи смут в населението и ни подведът под съдебна отговорност. За тези неща не мислите, нали? Никъде не е посочен източник на тази инфомрация. Ние небихме защитили тези фантазии. Ако има нещо таклова то трябва да е с данни. Хората сами трябва да решат това дали е така или не. Няма източник или агенция. В тези изречения задължително трябва да има думичката" според" и се посочва кой е казал това и как е стигнал до тези убеждения.
Казах на Диана, че трябва да се корегират малко някои неща. Тя призна, че съм прав и всичко ще бъде корегирано. Край на нашата кореспондеция за няколко дни. Понеже тя не е единсвената с която работим ние започнахме да получаваме много хубави статии. В един момент тя се "показва" на имайла и иска пари. Тогава реших, че това трябва да го обсъдим. След няколко имайла и отказах любезно без намерение да се карам или споря. Мислех, че ще се досети сама за тези неща. Няма как да плащаме за нещо, което трябва да корегираме и да казваме на автора как да пише. В крайна сметка тя си прави реклама, че пише от строителство до еротика. Обаче не е споменато, че на темите екология са извън възможностите.
Извинявам се на всички за този мини скандал, който се получи в този форум. Спирам да пиша и пак ви казвам хубаво да си помислите преди да съдите.
Беше ми приятно, че съм член на този форум. Благодаря на всички, които се свързаха с мен и започнахме да работим като големи хора. Искам да ви кажа, че сайта е супер и найстина има автори, които не задоволяват нуждите на тинейджърте като им пишат ерочични статии.