пиша статии

Emi4a

Active Member
Рейтинг - 100%
40   0   0
Здравейте,
който желае може да пиша в моя сайт статии относно друг сайт или продукти на дадена фирма.

Статията ще се добави в svejo , facebook , piron.bg , fanopic , ping.bg , vajni.net

Цена 0.10$ paypal

Цена 0.15$ paypal за топ новина в категорията , където е статията в svejo(гласувана от мои приятели)

Последно редактирано:
От: пиша статии

я да видим дали съм разбрал
пишеш статии в твоя сайт и тез статии имат линк към друг сайт ? демек към моя и цялата таз работа 10цента

ама ако съм разбрал правилно да вземеш да покажеш в кой сайт ще са статиите :)

Не съм писал , сега направих запърви път такова предложение .
Статията ще е примерно , дадена фирма издаде нов продукт и ще има дълго описание за него .
Може в статията да има няколко вида стоки , като ще има директен линк за купуване, може чрез вашия paypal или линк към закупуването на продукта във ваш сайт.
Просто за толкова малко пари ще си направите изгодна реклама и ще има около 200 импресии на тази статия , а може и повече , ако статията е топ в svejo за дадена категория .

Цената е невероятно евтина дори, въпросът е в качеството на услугата. Ако нямаш писани досега, то това означава липса на опит и трябва да се съди по постовете ти, което не е хубаво. Напиши поне някаква примерна, за да може да се види какво предлагаш наистина (като свързана мисъл, съдържание, стил и грамотност).

Ееее, стига де. Да давам ли линкове откъде е копирана тази статия?

Направи си една свестна тема в правилната категория, без правописни и граматични грешки. Направи 2-3 статии безплатно, за да видят потребителите как работиш. Понатрупай малко портфолио, пък тогава си предлагай услугите.

Оставете щом не ви се занимава и не сте уверени , че искате и без това повечето пъти така става ... колкото и минимална цена да дам все ще се отказвате...няма да давам повече предложение , няма смисъл ...благодаря ,че все пак обърнахте внимание...С уважение

Горе