M Mario New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Юни 2010 #1 неактуална обява Последно редактирано: 11 Юни 2010
game_pleven New Member Рейтинг - 40% 2 3 0 7 Юни 2010 #2 От: под наем сайт за образование Само не разбрах даваш ни сайта ние да го разработваме и кажи речи да му направим SEO.Само не разбрах ние ще ти плащаме ли нещо за това че ползваме сайта или ти ще ни плащаш понеже ти го развиваме.
От: под наем сайт за образование Само не разбрах даваш ни сайта ние да го разработваме и кажи речи да му направим SEO.Само не разбрах ние ще ти плащаме ли нещо за това че ползваме сайта или ти ще ни плащаш понеже ти го развиваме.
irrealizable Member Рейтинг - 100% 10 0 0 7 Юни 2010 #3 От: под наем сайт за образование Такова нещо, като сайт под наем, няма. А тук ми намирисва на скам.
game_pleven New Member Рейтинг - 40% 2 3 0 8 Юни 2010 #4 От: под наем сайт за образование Съгласен съм с последното ти предложение от лс-то.Само да направя 5 мнения и ще ти пиша да се разберем.
От: под наем сайт за образование Съгласен съм с последното ти предложение от лс-то.Само да направя 5 мнения и ще ти пиша да се разберем.
I ioio Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 8 Юни 2010 #5 От: под наем сайт за образование прати ми повече инфо на ЛС