От: От: помощ при работа с магенто
ама си тъпо парче наистина с право те осмиват в този форум, г-н гуру започва joomla през 2014 с v2.5 и VirtueMart, след това през 2015г. минава на hikashop да упомена че са екстенсхъни към ядрото на joomla за да не ми се развиват други дълги теми, пише си малко с разработчиците и си мисли че знае всичко
. Хайде почвай да развиваш теорията!
Оооо благодаря за рекламата, да беше сложил и един линк щеше да е супер
Само че информацията ти е грешна. Сайта които визираш е създаден 2014 година, можеш да видиш профила ми коя година е създаден във форума на джумла, като имай предвид, че това ми е новия профил, стария го изтрих, които беше създаден около 7 години преди сегашния ми, което като се направи сметката прави 2002 година, та от тогава се занимавам с джумла, преди това беше мамбо, още ги нямаше модерните сега cms-и с които изграждате сайтчета и хората пишехме всичко от А до Я, структурирахме си сами базите, правихме си сами архитектурата на сайтовете и всичко останало, но това няма как да го знаеш, тъй като най - вероятно си ходил до тоалетна на куку!
Много е хубаво че си открил форума на джумла, кот където и си цитирал, той е създаден за четене не за хейтене, но въпреки всичко може да намериш доста полезна информация там, ако имаш желание може да дойдеш и на джумла ден, които тази година ще го организирам аз с малка помощ от Пловдивския колектив, дата не е ясна все още, но ще бъде обявена във форума. Една от вероятните теми които ще презентирам е създаване на онлайн магазин от нулата в реално време в реална хостинг среда, която ще бъде предоставена от coolicehost!
Освен този сайт имам още над 50 онлайн магазина и куп други сайтове, като агрегатори на оферти, купон системи, сайтове за групово пазаруване и други.
Определено знам всичко що се отнася до джумла и популярните компоненти, бих казал че помня даже определени функции от кои ред на кои файл почват и това се дължи на факта че работя всекидневно с кода на джумла и неговите приложения.
Освен че си пишем поздравителни картички за рожденните дни с разработчиците, си пишем и кодове за личните проекти, което е още едно доказателство, че не говоря празни приказки и мненията им са стойностни.
Това не са теории, това са факти моето момче!