То 10 процента отстъпка си имаш по дефоулт като подготвяш пратките през OLX.Документално как стават нещата, фактурите от еконта всяка фирма ли си ги получава отделно. Имам интерес, аз го докарвам до 10 процента сам.
Да ама не и ако подготвяш през ееконт, казвам го ориентировачно за да се знае с калъв процент ще допринеса за групатаТо 10 процента отстъпка си имаш по дефоулт като подготвяш пратките през OLX.
тва за моята група дето е с 30%, който иска да се включи - може, срещу съответната сума. за твоята група нз.незнам за какви пари говорим
аман от разбирачиКолко е съответната сума - 20 лева на месец ли... Аман от тарикати...
Ако имаш достатъчно пратки месечно и не си много смотан - можеш да си договориш минимум 20 % отстъпка с личен договор, без тия групови простотии в момента.
ти сам си отговаряш и сам себе си питаш дали имаш пратки? не ти е добре.имаш ли пратки та се дуеш
добре съм достигнах 30 те процентати сам си отговаряш и сам себе си питаш дали имаш пратки? не ти е добре.
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.comLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.comLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Free + Shipping scam
Как ставаКолко е съответната сума - 20 лева на месец ли... Аман от тарикати...
Ако имаш достатъчно пратки месечно и не си много смотан - можеш да си договориш минимум 20 % отстъпка с личен договор, без тия групови простотии в момента.