проблем с индексацията

toncheva_d

New Member
Здравейте, имам проблем с индексацията на сайта. Аднат е в доста търсачки, вкл гуугъл, има го по разни обяви, но в уебмастър туулс пише , че сайта няма адреси в индекса на сайта, както и връзките към сайта са само две :(. В заявки за търсене също пише че няма данни. Къде греша???
Моля кажете и как да подобря посещаемостта :)
Не ми дава да напиша името на сайта ми.

От: проблем с индексацията

Трябва да дадеш адреса на сайта. Така няма как. Виж по страниците ти да не пише
link rel="canonical"

Добави го в 10 социални мрежи, с висок PR, по-добре англоезични и чакай, няма как да не те индексира ако нямаш проблеми с вътрешната оптимизация.
Може и да пингнеш всички постове заедно със сайта.

google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=139394
Има го във фри теми за УордПрес, а сигурно и в теми за други ЦМС.

Знам какво прави, ама не схванах какво е общото с неиндексирането на сайта. Той само те предпазва от дублирано съдържание, неможе да не те индексира заради него.

Ако има линкове сайта и до 2-3 седмици не се е индексирал тогава е странно, иначе може просто да му трябва време.

:) Не мога да напиша името на сайта във форума , защото нямам 10 поста. Ще го публикувам така : готинобелио.цом . Да не извинят админите.

:) Не мога да напиша името на сайта във форума , защото нямам 10 поста. Ще го публикувам така : готинобелио.цом . Да не извинят админите.

така проверявай индексациите:

http://www.google.bg/#hl=bg&biw=1362&bih=621&q=site%3Agotinobelio.com&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=773d5b4a1dbc2e25

имаш 94 резултата не е зле :)

има те даже на първа страница при търсене на готино бельо... бомба си :)

Да, обаче готино бельо не е много популярна фраза за търсене на бельо. Как да направя така, че когато се напише дамско бельо, секси бельо или еротично да излизам в гуугъл. Засега не мога да се намеря до 20 и незнам коя страница

Може да вмъкнеш ключовите думи някак си в тайтъла и описанието. Линкването с анхор към сайта ти също ще помогне да се изкачи в резултатите.
Примерно като събмитнеш някъде линка, на мястото на заглавие слагаш "секси бельо" или др. дума която целиш, а не "готино бельо"

е защо тогава си купила готинобелио ?

Горе