Не знам дали има смисъл да правя такова запитване но все пак ще пробвам. От няколко месеца се опитвам да популяризирам един малък онлайн магазин за дамски дрехи на човек от моето семейство, след като пробвах с двама SEO и SMM специалисти без някакъв забележим успех. Правя го „колкото да не е без хич“ поради куп други ангажименти. Онлайн магазинът има и физически вариант така че оцеляваме някак засега. Дейността ми се ограничава до пускане на реклама във ФБ с цел генериране на трафик към онлайн шопа и плащане на клик.
Въпросът ми е следния: след някакъв ограничен успех за скромните бюджети от 400-600 лв на месец за няколко месеца, последната ми кампания отпреди седмица е пълен провал. Нито една продажба при 20 евро на ден рекламен бюджет. През тази седмица промених аудиторията, премахнах демографските таргетирания за да повторя стари аудитории, промених текст, промених снимки. Никакъв резултат от редакциите. Според вас къде е причината? Мисля си че основния проблем е таргетирането – някъде бъркам…
Въпросът ми е следния: след някакъв ограничен успех за скромните бюджети от 400-600 лв на месец за няколко месеца, последната ми кампания отпреди седмица е пълен провал. Нито една продажба при 20 евро на ден рекламен бюджет. През тази седмица промених аудиторията, премахнах демографските таргетирания за да повторя стари аудитории, промених текст, промених снимки. Никакъв резултат от редакциите. Според вас къде е причината? Мисля си че основния проблем е таргетирането – някъде бъркам…