От: продавам система за запознаства 100% работеща
За да продадеш ремонтираната къща, тя трябва да е твоя от самото начало. Не може да продаваш модната система, която само си моднал а не си написал. Може да продаваш самите модово които си направил (платил да ти направят), но не и самата система. Все едно да знам къде живееш и да викна бригада да построи да кажем нов покрив и нова ограда и после да продам къщата на някой щото съм и сменил фасадата и съответно е моя. Сега усети ли се какво ти намекваме всички.
така в cms повечето системи не работят ,тази работи но е леш .,за анкета смс ,.за дизайн плащане ,за лого плащане ,над 6,7 човека са работили по нея дизайна е сменян няколко пъти докато се олучи точния дизайн и точния човек ,на мен лично от 6,7 човека двма са ми помогнали без пари ,от вас например кой ще влезне да ми смени дизайна ,да направи лого ,да сложи анкета ,да сложи админ панел и така на татък и да ми каже ем без пари щи го направя ,на всякаде и в калдата докато не напишеш плащам не ти обращат внимание особенно ,тва аз кви пари съм давал не се брой ,никой от вас не знае нито е видял ,но по лесно е да обиждаш ,20 лева ми искаха само за логото ,естествено питах и на други места направиха ми го за по малко ,значи може да се обиждаме но като стане въпрос за помощ в кмс се забранява скайп да се пуска е нали е форум нали е за помощ ,но като се разреши скайпа в темите нали там ще си пишат няма да има импресиии уникални и така ,всеки много знае.Кво няква система малко модната тоя иска да забогатява е като е толкова лесно защо повечето почват да искат пари и за най дребното ,едно лого да кажем ,аз не съм ли си в правото да се пазаря да модвам и да предлагам никой не задължавам ,за писане на система ми искаха 600 лева ,аз ги нямам ,много хора гио нямат а имат желание да пуснат нещо .уж готова система работеща няма ,за всяко или е пълна с бъгове като плевенчани ,или е работеща но написана елементарно ,без общ чат .без дизайн ,без ,анкети без админ панел и още много неща ,начи аз ако купя една срутена къща и я изградя нямам право да искам повече пари ,ще я изградя ще и сменя киримиди ,ще и направя изолация и така на таък но трябва да не искам пари за тва ,така ли вие трябва да казвате кое колко пари ще струва ,ние сме свободна държава има пазарна икономика всеки има право да предлага продукт ,който не иска не копува ,зима си една бъгава система и за всяко нещо почва да плаща ,прати смсм ,преведи по пей пал и така .
За да продадеш ремонтираната къща, тя трябва да е твоя от самото начало. Не може да продаваш модната система, която само си моднал а не си написал. Може да продаваш самите модово които си направил (платил да ти направят), но не и самата система. Все едно да знам къде живееш и да викна бригада да построи да кажем нов покрив и нова ограда и после да продам къщата на някой щото съм и сменил фасадата и съответно е моя. Сега усети ли се какво ти намекваме всички.