M Mitaka_Cska New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Ноември 2007 #1 Здравейте продавам Един саит и 1 домейн Ако има заинтересовани моля да ми пишат на Лс.
B BigBoss New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Ноември 2007 #2 Mitaka_Cska каза: Здравейте продавам Един саит и 1 домейн Ако има заинтересовани моля да ми пишат на Лс. Увеличете... Това ми звучи като едни много странни обяви във вестници, които съм срещал. Те гласят: Продавам много запазен Опел Кадет Няма данни, контакти и т.н. Ако искаш наистина да ги продадеш дай малко инфо за тях и кажи какви пари искаш.
Mitaka_Cska каза: Здравейте продавам Един саит и 1 домейн Ако има заинтересовани моля да ми пишат на Лс. Увеличете... Това ми звучи като едни много странни обяви във вестници, които съм срещал. Те гласят: Продавам много запазен Опел Кадет Няма данни, контакти и т.н. Ако искаш наистина да ги продадеш дай малко инфо за тях и кажи какви пари искаш.
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 2 Ноември 2007 #3 Здрасти и добре дошъл тук. И наистина е хубаво да се предоставя инфо за това какво продаваш и за колко заедно със статистики. Така 100% ще получиш отговори и то конкретни и бързи. Успех с продажбите. :wink:
Здрасти и добре дошъл тук. И наистина е хубаво да се предоставя инфо за това какво продаваш и за колко заедно със статистики. Така 100% ще получиш отговори и то конкретни и бързи. Успех с продажбите. :wink:
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 2 Ноември 2007 #5 Mitaka_Cska каза: ima si prichina koito iska LS! Увеличете... Както си решиш, но очаквай много заинтересувани. И какво ти стана с кирилицата? :shock: Успехи.
Mitaka_Cska каза: ima si prichina koito iska LS! Увеличете... Както си решиш, но очаквай много заинтересувани. И какво ти стана с кирилицата? :shock: Успехи.
Ф Филип New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Ноември 2007 #6 То като е така и аз да си кажа, че продавам един сайт и един домейн. Сега ако се намери някой да каже, че купува сайт и домейн ....
То като е така и аз да си кажа, че продавам един сайт и един домейн. Сега ако се намери някой да каже, че купува сайт и домейн ....
M Mitaka_Cska New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Ноември 2007 #7 Флекса се развали но ето че пак се оправи мерси за пожеланието