От: продава се скрипт (сайт) за групово пазаруване
Аз пък искам да видя как Грабо ще осъди тоз пич.
Според мен шансът е по-малък от 0.
Първо тук не е Америка и това, което сте го чували по американските филми, че се съдят за всяко нещо.... е така, защото законите там са други.
Интересно ми е дали Грабо е патентовал дизайна на сайта си и баш това с Дядо Коледа?
Отделно в Общите условия на сайта изобщо не виждам да има текст, който да забранява на хората да копират дизайна. Значи е разрешено
)
Нека да се включи и адвоката на Грабо и да разясни как стоят правно нещата - на колко ще го осъдят тоз пич (затвор, пари), щото аз се съмнявам Грабо да има адвокат. Това пак е от американските филми май
Според мен може и да имат някъв познат адвокат ама то като си адвокат не означава, че разбираш от всичко. Правото е необятна материя, а точно в България специалисти по интелектуална собственост се броят напръстите на едната ми ръка след като си свия два пръста
Пък и да го е копирал кво? Ще вземе някой бизнеса на Грабо ли? Някой ще се заблуди ли? Не мисля.
Вярвам, че ще има още много дизайни като на Грабо, щото всъщност всички копират Групон.
Айде със здраве, щото ми е писнало от тинейджъри по форумите - единия гледа американски филми, другия насира гащи като чуе адвокат.