entrepreneur7
Active Member
Здравейте, на познат магазина му не вървеше и го затвори останаха доста оригинални дрехи и ги взех. Сега реших да ги пусна е Ebay. Някой може ли да ми каже колко излиза доставката, как по точно се доставя и тнт. Аз гледах ,че с български пощи и за около 250 гр до САЩ излиза 6,80лв. Ама нашите пощи я доставят до там ли и до адрес или в офис или поща в САЩ ? Също така в Ebay има като пускаш обява да пуснеш цената на доставката да е еднаква за всички държави или да се променлива според държавата и как Ebay ще знае, че пращам с български пощи ? А ако го изчислява според някакъв друг куриер ако го изчисли на обявата до САЩ или Германия 5$ а после като пратя с български пощи излезе повече или по-малко ?
Като цяло не ми е ясно как става продажбата от България към другите държави и как се изчислява доставката колко пари излиза с кой куриер до адрес или до офис ли пристига там ? А също и как някой обяви са с free international shipping ?
Като цяло не ми е ясно как става продажбата от България към другите държави и как се изчислява доставката колко пари излиза с кой куриер до адрес или до офис ли пристига там ? А също и как някой обяви са с free international shipping ?
Последно редактирано: