(публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

За кого ще гласувате на парламентарните избори?

• Общо гласове
    148
  • Poll closed .
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Блеки като говориш за реформите на Костов фани да ги изброиш - Аз единствено си спомням безугледно раздаване на държавни предприятия за жълти стотинки на свои хора - Ясно че трябваше да се приватизира но това си беше пладнешки грабеж.

Това доведе и до ликвидирането на 90% от прилапаните по този начин предприятия и до изхвърлянето на хората на улицата - Когато раздадеш държавни предприятия на верни партийни другари на цена под тази на желязото единственото което могат да измислят е да ги нарежат за желязо.

Не виждам в момента с какво би бил полезен Костов няма нищо за крадене - Валутният борд си е още тук та няма да се налага пак да се въвежда.

Ако има някой който да е правил нещо за развитието на бизнеса в тази държава това е Велчев - обаче той бил лапнал няколко хотела на тънката лайсна и за това ще ни управляват полуидиоти дето ужким не краднат, те просто разсипват готови мангизи от фиска - той свърши и те паднаха като круши

Не съм съгласен, защото знам, че обичаш да спориш:rolleyes:
Ако е имало нужда от икономически промени, то той ги направи по най-лошия начин и тотално продаде България. Точка

Хехе ти ме уби бе колега, Костов виж кога иде на власт и кога е хиперинфлацията и тоталния фалит на БГ, с кое не си съгласен това е история. За кое споря? Че знам историята ли?!
Костов нямаше алтернатива, за да подпишеш с МВФ трябва правиш реформи щеш не щеш, аз не съм съгласен с начина на реформата в занижените крайни цени на продажба на активите, можеше много по добре.

Каква история знаеш - Не знаех че Костов вече са го включили в учебниците

Блеки като говориш за реформите на Костов фани да ги изброиш - Аз единствено си спомням безугледно раздаване на държавни предприятия за жълти стотинки на свои хора - Ясно че трябваше да се приватизира но това си беше пладнешки грабеж.

Това доведе и до ликвидирането на 90% от прилапаните по този начин предприятия и до изхвърлянето на хората на улицата - Когато раздадеш държавни предприятия на верни партийни другари на цена под тази на желязото единственото което могат да измислят е да ги нарежат за желязо.

Не виждам в момента с какво би бил полезен Костов няма нищо за крадене - Валутният борд си е още тук та няма да се налага пак да се въвежда.

Ако има някой който да е правил нещо за развитието на бизнеса в тази държава това е Велчев - обаче той бил лапнал няколко хотела на тънката лайсна и за това ще ни управляват полуидиоти дето ужким не краднат, те просто разсипват готови мангизи от фиска - той свърши и те паднаха като круши

Е аз какво по различно казвам?!

А и да те питам на каква цена да продадеш предприятия с отрицателен капитал!?

А за другото съм съгласен с теб, макар че може ти кажа и аз за едни милярди и то 3.2 милярда за месец през 2008 от фиск резерва се изтекоха за наши фирми, но не го споменвам, щото важното е другото .....

Хехе ти ме уби бе колега, Костов виж кога иде на власт и кога е хиперинфлацията и тоталния фалит на БГ, с кое не си съгласен това е история. За кое споря? Че знам историята ли?!
Костов нямаше алтернатива, за да подпишеш с МВФ трябва правиш реформи щеш не щеш, аз не съм съгласен с начина на реформата в занижените крайни цени на продажба на активите, можеше много по добре.

Казах, че не съм съгласен, че не искаш да спориш
Аз историята я знам, но на тебе ти куца
Къде беше теменужката Костов преди да състави собствено правителство?
Айде отговаряй

Каква история знаеш - Не знаех че Костов вече са го включили в учебниците

Е сега кво овъртваш - по кое време фалираха банките и стана хиперинфлацията и девалвацията и идването на Костов?! Не знам дали са ги вкарали в учебниците, но това си е историята. Аз кво съм виновен.

От: От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Казах, че не съм съгласен, че не искаш да спориш
Аз историята я знам, но на тебе ти куца
Къде беше теменужката Костов преди да състави собствено правителство?
Айде отговаряй

И ти реши, щото казах няколко неща от историята такива каквито са за съзнателен спор?!

Кво ви става бе хора? Фактите са си факти - Костов нямаше алтернатива да направи това което трябваше стане! Да разпра по шефовете, можеше в пъти по-добре! С кое не сте съгласни, че спорите с мен!?
Реформи са равно на променя, а тогавашната промяна се изразяваше в преминава от държавно в частно, така ли е?

От: От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

И ти реши, щото казах няколко неща от историята такива каквито са за съзнателен спор?!

Кво ви става бе хора? Фактите са си факти - Костов нямаше алтернатива да направи това което трябваше стане! Да разпра по шефовете, можеше в пъти по-добре! С кое не сте съгласни, че спорите с мен!?
Реформи са равно на променя, а тогавашната промяна се изразяваше в преминава от държавно в частно, така ли е?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2

"В края на 1990 г. Иван Костов става министър на финансите и е сред 3-та представители на СДС (заедно с Димитър Луджев и Иван Пушкаров) в коалиционното правителство на Димитър Попов. Остава на този пост и в правителството на СДС начело с Филип Димитров."

За Костов нямам конкретно положително или отрицателно мнение. Има хубави неща, които е направил, както и много провали като се започне с енергетиката (сега сърбаме попарата). Каквото е могъл, вече го е свършил. Не мисля, че има място вече в политиката за него. Бил е достатъчно време в нея и според мен е време да се пенсионира и да даде път на нови лица.

Блеки ти си много далече от политиката и в тази връзка ще ти разкажа един виц дано да схванеш поуката

Двама приятели емигрирали в УСА и всеки си хванал някакъв бизнес единият почнал да продава банички пред една банка а другият някаква друга търговия но нещо не вървяла та отишъл при първият да му иска пари на заем.
Той му отказал с мотив че ще се получи конфликт на интереси
- Били се разбрали с банката да не си правят конкуренция - тя да не продава банички той да не дава кредити

За това дай ако искаш да се разберем аз за форекс няма да споменавам нищо, а ти пропускай политическите теми щото като ти чета измислиците ме втриса

Когато говориш за политика е хубаво да не бъркаш основни понятия като години и нули в числата опитай се да слагаш десетичната къде трябва да се слага

Също така е хубаво да правиш разлика между реформи и пладнешки грабеж - никой не е казал че не трябва да се приватизира - но това можеше да бъде направено на открити търгове а не на поставени РМД-та

Ами преди да стане министър председател, теменужката Костов е бил министър на финансите на две предходни правителства
Ако е знаел къде е ключа за бараката защо го е крил или ако не е могъл да осъществи промени от неговия пост, защо не си е подал оставка

Само аз ли не съм наивен

От: От: От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2

"В края на 1990 г. Иван Костов става министър на финансите и е сред 3-та представители на СДС (заедно с Димитър Луджев и Иван Пушкаров) в коалиционното правителство на Димитър Попов. Остава на този пост и в правителството на СДС начело с Филип Димитров."

Викаш той е в основата на фалита, така ли да разбирам? Виденов не го бройм, че по него време станаха фалити на банковия сектор, хиперинфлация, девалвация! Това е все едно да кажем, че Велчев е Виновен за кризата в БГ сега!

Я хвърли един поглед тук http://bg.wikipedia.org/wiki/Политическа_криза_в_България_(1996-1997) и после виж и линка който си ми дал какво пише след 97г.!

Пак не виждам какво се опитваш да докажеш.

Брех да му се навиди, като адвокат ще ме изкарате за това, че историята си е история!

Блеки ти си много далече от политиката и в тази връзка ще ти разкажа един виц дано да схванеш поуката

Двама приятели емигрирали в УСА и всеки си хванал някакъв бизнес единият почнал да продава банички пред една банка а другият някаква друга търговия но нещо не вървяла та отишъл при първият да му иска пари на заем.
Той му отказал с мотив че ще се получи конфликт на интереси
- Били се разбрали с банката да не си правят конкуренция - тя да не продава банички той да не дава кредити

За това дай ако искаш да се разберем аз за форекс няма да споменавам нищо, а ти пропускай политическите теми щото като ти чета измислиците ме втриса

Когато говориш за политика е хубаво да не бъркаш основни понятия като години и нули в числата опитай се да слагаш десетичната къде трябва да се слага

Също така е хубаво да правиш разлика между реформи и пладнешки грабеж - никой не е казал че не трябва да се приватизира - но това можеше да бъде направено на открити търгове а не на поставени РМД-та

Прав си, не съм наясно с политиката из основи а и не искам!

Само моля те кажи, кое съм объркал - като години или числа - много те моля! Единственото което казах, е че Костов иде след батака на Виденов или и това не е така?!

А по линия на фалити и идване на МВФ и СБ Или вече модерно му за ЕС тройката - винаги абсолютно винаги има условия и те са приватизация, рязане на разходи, промени на закони за либерализирания, инак защо да дават пари, като няма да се промени статуквото (по вица ако съдим влизаме в моите сфери, сети се какво стана последно с Гърция)?! Това, че има пладнешки обир на определени предприята не го одобрявам и мисля, че не веднъж съм го писал така че е глупаво да ми го вадиш като аргумент. Никога не съм оспорвал, че е добре да се продава нещо под ликвидационна стойност и то в пъти, точно срещу това пиша по Костов! Покрай сухото гори и мокрото, проблем е че в БГ тогава десетки дръжавни компании бяха източени, много преди Костов.

И за протокола, не защитавам Костов! Макс е по тази линия, не искам му изземвам функции!

Викаш той е в основата на фалита, така ли да разбирам? Виденов не го бройм, че по него време станаха фалити на банковия сектор, хиперинфлация, девалвация! Това е все едно да кажем, че Велчев е Виновен за кризата в БГ сега!

Я хвърли един поглед тук http://bg.wikipedia.org/wiki/Политическа_криза_в_България_(1996-1997) и после виж и линка който си ми дал какво пише след 97г.!

Пак не виждам какво се опитваш да докажеш.

Брех да му се навиди, като адвокат ще ме изкарате за това, че историята си е история!

Хехе, ми явяваш се като адвокат на дявола
Костов е в правителствата, управлявали България преди тази дата, която си дал

Нищо, ако искаш да научиш нещо винаги може да го научиш

Мен вече за 2-път ме питат дали искам пари за гласа си, при вас как е ??

Накрая мисля да им взема парите и да си гласувам за когото реша :lol:

Мен вече за 2-пъти ме питат дали искам пари за гласа си, при вас как е ??

Накрая мисля да им взема парите и да си гласувам за когото реша :lol:

Кажи другите дават повече, белекем ти дадът повече :lol:

@Unwise - Колко хора още трябва да се самозапалят преди да потърсим доказани хора с адекватни познания ?

20 години експерименти не ти ли стигат ?

Не е ли логично да дадем шанс на тези, които практически са доказали, че знаят как се вади страната от криза ?

@Unwise - Колко хора още трябва да се самозапалят преди да потърсим доказани хора с адекватни познания ?

20 години експерименти не ти ли стигат ?

Не е ли логично да дадем шанс на тези, които практически са доказали, че знаят как се вади страната от криза ?

За кой говориш, за циганина костов ли? който се доказа като български предател и убиец на синята идея и няма шанс за парламента

Хехе, ми явяваш се като адвокат на дявола
Костов е в правителствата, управлявали България преди тази дата, която си дал

Нищо, ако искаш да научиш нещо винаги може да го научиш

Колега нещо май ти се спи, Костов да бил е фин. мин. от 91-92, после в опозиция - се едно да кажеш Волен е виновен щото е бил в управлението нищо че е опозиция! Малко е несъстоятелен аргумент.
Ето да ти припомням някоя събития:

Политическа криза в България (1996-1997)

В тези години става тоталния батак! Това, че после Костов продаде за жълти стинки, не го коментирам.

П.С. Единственото което защитавам е историята/хронологията!

Горе