Повече от 20 години народа си избира "месии"(800 дни,Средно европейски доходи) ,и когато се провалят тотално,всички говорят че трябва смяна на управлението трябват нови лица....
Нима Симеон Кобурготски или Бойко Борисов,не бяха напълно нови лица в политиката?
Според мен не ни трябват нови лица,а нови правила,иначе ще тъпчем още 20 години на едно и също място.
Време е в тази държава всеки да поеме отговорност за действитето или бездействието си,със регламентиран закон,и когато някой работи против интересите на държавата и народа,да бъде съден с цялата строгост на закона.
Аз в момента почвам да симпатизирам на Глас Народен. Сега им чета програмата в сферите, за които имат. В момента работят и над другите сфери. Това е партия изцяло създадена със собствените усилия и средства на няколко човека. Нямат спонсори, нямат дарители. Всичко сами си правят. Как мислите ?
Подай лопатата!Аз в момента почвам да симпатизирам на Глас Народен. Сега им чета програмата в сферите, за които имат. В момента работят и над другите сфери. Това е партия изцяло създадена със собствените усилия и средства на няколко човека. Нямат спонсори, нямат дарители. Всичко сами си правят. Как мислите ?
30 000 фирми фалираха
Повече от 30 хил. малки и средни фирми са фалирали през миналата година. Повалила ги е кризата и лошата икономическа среда, заяви Лукан Луканов, председател на сдружение "Произведено в България". В бройката не влизат малките компании, които доброволно са затворили. Собствениците им са продали бизнеса си и са сложили на влог в банката малкото пари, които са им останали. В същото време Европейската комисия определя, че бедността у нас е достигнала тревожни размери. В България пет пъти повече хора от средното за ЕС живеят в мизерия, гласи анализ. Според него 85% от месечните доходи на домакинствата отиват за покриване на основни нужди, а 44% от хората търпят сериозни материални лишения.
Направих едно такова питане до оракула гошо:От любопитство, какво ви харесва на тях - в смисъл коя точка/и от програмата им, ако имат такава?