(публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

За кого ще гласувате на парламентарните избори?

• Общо гласове
    148
  • Poll closed .
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

:shock::-o
Тоя ми е новия фаворит, моля да се добави в анкетата и да мога да си сменя гласа :-o

Последно редактирано:

Влиза Цветан Цветанов при Бойко Борисов и разправя:
- Шефе, имам една добра и една лоша новина.
- Давай първо лошата…
- Според социолозите БСП хваща 58% !
- А добрата?
- Ние имаме 78% !!!

Мисля, че анкетата е нереална с последвалите неща и истории, и има нужда от нова.

Много теми ще станат според мен и резултата от новата анкета ще е същия. :)

Мисля, че анкетата е нереална с последвалите неща и истории, и има нужда от нова.

След 12 дни ще е напълно ясно. ;)

734305_10200903606216227_768441233_n.jpg

• Like
Реакции: Rock

Резултатът вероятно ще е същия с дребни допустими отклонения. Все пак, електратът на ГРОБ в болшинството си е вярващи на сляпо във вожда. Трудно ще обясниш нещо на сляп човек чрез показване нещо да види. Трудно ще обясниш с думи на глухия. Трудно ще обясниш дори най-елементарните неща на човек, който просто не иска да слуша и гледа, а си вярва във вожда.

От: От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Все пак, електратът на ГРОБ в болшинството си е вярващи на сляпо във вожда.

САМО НА ГЕРБ ЛИ?

ReminD как се натиска за нова анкета
ХАХХАх :D

Играта загрубя:

Арест за протестиращ срещу ГЕРБ във Варна

Затова като ходите без лична карта трябва да рецитирата молитвата Харе Кришна от другата тема за да си нямате проблем с милицията. :D

Не разбраха тиквите, че не са желани във Варна.

Затова като ходите без лична карта

Не братле, затова всички пак на улицата, стига писна ми. Тея са са за затвора не човека изразил мнение. Боже във каква държава живеем, и колко простовато мислят всички, писна ми. Стига бе хора, моля ви боли ме като ви слушам да поддържате един диктатор, боли ме, боли ме като един пенсионер ми каже моляте дай ми 5 лева щото нямам с какво да си взема хляб, боли ме. Това л искате да се върне пак? Това ли?

Прочете ли това??
Костов коментира, че и ГЕРБ, и БСП поднасят друго, вместо дебат за проблемите на хората и сравняват кой е репресирал по-малко или повече с полицейските методи. "Това не нормална предизборна кампания, хората не се интересуват от подслушванията. Останалите партии се опитват да говорят за действителните проблеми и не участват в компроматната война. Целта е по-малка избирателна активност, сблъсък на по-малко сигурни гласове, което означава, че и двете партии не се изживяват като възможност за управлението", посочи Костов.

Да си доЕм на думата... Накрая Костов ще се окаже един от най-големите политици в нашия парламент. Бахти филма...
Дори и с нова анкета, пак ще е същото. Електоратите на ГЕРБ, БСП и ДПС са твърди и разклащане е почти невъзможно. Всеки си има "механизъм" , по който си държи хората и това е. Останалите партии нямат твърд електорат и гледат да прикоткат някой.

Разбира се, доста неща се промениха и доста неща излязоха наяве!

Пускай нова анкета да ти мине мерака :lol:

Не разбраха тиквите, че не са желани във Варна.

Варна...Варна..нещо ми е познато.. А ДА! там където протестирахте срещу една частна фирма
хахахахаххахаха :D

За първи път ще дам гласа си за Атака.Че заплатата няма да я направят 1000 лева се знае, надявам се поне живота на циганите на наш гръб да свърши.Като се замисли човек тази сган е един от основните проблеми на държавата.

За първи път ще дам гласа си за Атака.Че заплатата няма да я направят 1000 лева се знае, надявам се поне живота на циганите на наш гръб да свърши.Като се замисли човек тази сган е един от основните проблеми на държавата.

След като хвърлят едно абсурдно обещание, защо очакваш, че ще направят нещо и по твоя въпрос?

След като хвърлят едно абсурдно обещание, защо очакваш, че ще направят нещо и по твоя въпрос?

Eдното е абсурдно обещание, съгласен съм затова и не вярвам да се случи.Другото е по-лесно изпълнимо.Да не кажа, че за да стане средната заплата 1000 лева първо трябва да се реши въпроса с малцинствата.
Горе долу навсякъде обещанията са абсурдни дори смешни...чудя се от къде тази наглост при управляващите.
Аз лично до сега на Атака не съм им давал шанс...сега ще го направя.Просто не останаха други, ако се откажа и от това най-вероятно няма да си дам гласа за никой.Което е по-лошия вариянт.

• Like
Реакции: Moko

484013_450107348396631_433285113_n------.png

Няма пречка още утре минималната заплата в България да стане 500 евро.

• Like
Реакции: Moko

Горе