От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?
ГЕРБ - колкото и да се връщам назад във времето, някак си не успявам да видя по-добро правителство до момента от това на ГЕРБ
Защото си сляп, затова.
Ти ми отговори на няколко въпроса и сам ще разбереш, но искам да ми ги сравниш с ГЕРБ вмомента
По времето на Станишев като премиер :
Колко е бвп
С колко се увеличиха доходите и пенсиите
Имаше ли строителен бум и дори ЛИПСА на работни ръце в някои сектори
Колко работни места нови имаше по времето на Станишев като премиер
Защо по времето на Станишев като премиер имахме близо 7 милиарда ср. резерв
Спомняш ли си какво завари Бойко - колко милиарди и колко излишък и колко вмомента БОЙКО оставя? НИЩО не оставя - ПЪЛЕН ФАЛИТ В ОБЩИНИТЕ, ПЪЛЕН ДЕФИЦИТ В РЕЗЕРВА, БЮДЖЕТА НА МИНУС И НАЙ-ВЕЧЕ ФАЛИТ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС И НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ
Б.Б. - БЕДНОСТ, БЕЗРАБОТИЦА!
И като за финал за слепите като тебе - всяка година Станишев излизаше на ПЛЮС в бюджета и влизаха по 5-6 милиарда инвестиции а и хазната винаги излизаше на плюс, докато при ГЕРБ - винаги са на дефицит - защо? Това ли им е доброто управление? Затуй ги изгониха с камъни и кръв.
аа да - сетих се и нещо много важно - простаците от ГРОБ - кажи ми колко ВЪНШЕН ДЪЛГ имаме благодарение на последното управление на ГРОБ и колко има да връщаме - то добре ако имаше нещо блага ако създаваха, но те всичко опоскаха, само на кредит се разплащат и после ще ревем много лошо.
ВЪРНИ СЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО И МИ КАЖИ РАЗЛИКАТА И НАПРАВИ СЪПОСТАВКА НА ВЪПРОСИТЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ.