snedelchev
Member
направих първата си продажба - голям кеф. от няколко месеца работя по въпроса и успеха не закъсня. по едно време се чудех дали ще се получи нещо, но явно се получава.
Все още няма такова, всичко е на темплейти.е явно лошо sales copy...
:shock:Да, това. Ами браво! Аз съм на 0:1100.
Поздравления, пожелавам ти още много такива...
:shock:
еббаааа, аз моята първа я направих 1:3
са съм на 1:12
ама чак... 0:1100
а и при мен от 1 седмица е яко суша, в началото на месеца за 10 дена имах $200 и нещо...викам си "ооо екстра"... и от тогаваа... едвам едвам... по 1-2 продажби на седмица...а пък последните няколко дена нищо... :shock: не знам от кво е...
В средата на месеца винаги е суша и към края и началот на следващия се отпушва този цикъл го наблюдавам от доста отдавна ( защо предполагам е така ами предполагам цикъла се влияе от заплата, аванс, и сметки за плащане.......)
прочети темата за темплейтите защото и ти не си индексиран ...спрял съм се на профинаст, www.profinast.biz ми е сайта
направил съм и блог http://life4hair.blogspot.com/, но не съм сигурен откъде ми е точно продажбата
също така гледам да събмитвам по директории и да пиша по някой форум за косопад, ама не става много, защото не обичат рекламата
Така си е. Имаме сайт който след като гугъл ни върне в резултатите, яхо ни захапваше в предните си позиции, просто връзките към него бяха нещо което търсачките не пренебрегваха и за момент и така си бяхме - като цветарки по търсачките.Все пак да не забравяме, че Г. не е всичко
Много е вярно това. Аз съм на втора страница по cheap drugs, ама конверсията е никаква (е, гати, смотаните наркомани ). Поне една ганджа да пусна, та да се повиши конверсията.Иначе няма смисъм да си на първа страница и да страдаш от лоша конверсия.