I ivanp Member Рейтинг - 100% 2 0 0 9 Февруари 2010 #1 Здрасти, търся партньори за размяна на линкове на два сайта. mnogosmqh.com moitedieti.com Пишете ми тук или на лс. Благодаря
Здрасти, търся партньори за размяна на линкове на два сайта. mnogosmqh.com moitedieti.com Пишете ми тук или на лс. Благодаря
martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 9 Февруари 2010 #2 От: размяна на линкове с който си избреш в подписа и разменяме веднага
1 1stotinka.bg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Февруари 2010 #3 От: размяна на линкове аз съм навит да разменим линкове - ввв.1стотинка.бг за повече инфо скайп
bekyarov Member Рейтинг - 100% 9 0 0 14 Февруари 2010 #4 От: размяна на линкове И аз съм навит за размяна mnogosmqh.com с смешко.нет. а moitedieti.com с рецептник.нет пиши на ако си съгласен да се разберем
От: размяна на линкове И аз съм навит за размяна mnogosmqh.com с смешко.нет. а moitedieti.com с рецептник.нет пиши на ако си съгласен да се разберем
I ivanp Member Рейтинг - 100% 2 0 0 15 Февруари 2010 #5 От: размяна на линкове bekyarov каза: И аз съм навит за размяна mnogosmqh.com с смешко.нет. а moitedieti.com с рецептник.нет пиши на ако си съгласен да се разберем Увеличете... Не ми дава да пращам лс, защото нямам 5 поста. Имаш ли скаип?
От: размяна на линкове bekyarov каза: И аз съм навит за размяна mnogosmqh.com с смешко.нет. а moitedieti.com с рецептник.нет пиши на ако си съгласен да се разберем Увеличете... Не ми дава да пращам лс, защото нямам 5 поста. Имаш ли скаип?
krasimir_770 New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 1 Март 2010 #6 От: размяна на линкове и аз съм навит, пиши на ЛС
D dns New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Март 2010 #7 От: размяна на линкове може да измислим нещо, че не мога да пиша лс-та :Р
I ivanp Member Рейтинг - 100% 2 0 0 9 Март 2010 #8 От: размяна на линкове отговорил съм на всички до момента и на всички желаещи съм пратил ЛС