От: репутация

прецени по обема на негативната енергия в точки...

Добре ве дева, преди 1 час се обсъждаше същата тема... после за кво света в червено...

аз имам цели 4, ама дреме ми на ... някой го е яд, че я си спечелил някой лев, я нещо друго. нормално е, тъпанарите са мнозинство

Че е форум, форум е.
Че се повтарят доста теми, повтарят се
Ама нужно ли е през час да коментираме едно и също?!

А сега кажи, че не си чел другата 100% еднаква тема

аз имам цели 4, ама дреме ми на ... някой го е яд, че я си спечелил някой лев, я нещо друго. нормално е, тъпанарите са мнозинство
Цъкам ти тогаз за неутрализация и за общ принос, понеже сега си давам сметка че май мненията ти са предимно читави и грамотни. И си сложи аватар някакъв шарен като моя, че тъй малко безлично и не те запомнят хората...

така си е тук са общи приказки трябва ли всеки път да търся дали има такава тема
Именно. Хейтърските и спамерските теми в един форум не могат да са повече от необходимото :) .

така си е тук са общи приказки трябва ли всеки път да търся дали има такава тема

Току-що сам си отговори на първия въпрос.

Като те засърби първо пробвай да се почешеш сам, не да търсиш съседите

Абе не се карайте - цъкайте си отрицателна репутация! :wink:

Какво толкоз им се впрягате сякаш репутациите са някакъв вид електронна валута. Аз толкоз червени съм отнесъл, че вече ми е през *уя за репутациите.
Преоцени си приоритетите във форумния си живот и ще видиш една друга гледна точка. Ако няма да е зелена репутация, ще са зелени харийки, а те са по важни от мнението на келешите. :)

хахахха какво трябва да означава това

изписва ти колко негативни точки ти е лепнал последния май...
колкото повече мнения и репутация има толкова по голяма порция ти сипва...
по това можеш да прецениш и да предполагаш кой

примерно:

Latest Reputation Received (911 point(s) total) това е от турбоюзер :) средните по 400-500 а някой нов няма даже да е червено а черно...

е не се ли превежда това последно получени точки

а има и тотал отзад... бе де да знам аз с моя инглиш така си го превеждам помня че веднъж гледах 450 някъде :)

аааа сванах то пише ластест получени и отдолу списъка с последните 5
а после пише тотал имаш еди колко си...
аз мислех че е според това кой колко ти пуска...
забелязал съм че на новите юзери като ми хакнат минус и ми го изписва сиво черен :)

Горе