Няма как да видите колко са последно получените точки, освен ако не ползвате аритметика и да помните стария си брой точки. Няма как някой да ти даде 900 точки, поне не и при сегашния алгоритъм за репутацията.
911 са общия брой точки които си получил до сега като репутация от другите потребители. Т.е. ако в момента ти дам репутация ще имаш 911+28.
Сиви са точките на всеки потребители с по-малко от 50 мнения или вече свети в червено. Тези се водят неутрални.
Това е в общи линии за репутацията. Стига сте се нервирали за глупости - карайте си работата. Е не е лошо да се взима и поука де, не малко от отрицателните репутации се дават с определена цел.

От: репутация

За поуката, точно казано, но такива като мене, дето четат през редовете и пропускат доста неща... доста още има да светя в червено...

Поне вече знам да не препоръчвам хора които са ми колеги в университета... без да съм говорил поне 2 пъти с тях.

хаха аз имам -25 ;]
аз имам цели 4, ама дреме ми на ... някой го е яд, че я си спечелил някой лев, я нещо друго. нормално е, тъпанарите са мнозинство

гледам, от вчера двама души са ми дали 2 зеленки. оценявам го, благодаря.
въпреки, че не работя за репутация, се старая да не досаждам и да не спамя много :D
повече чета хах

Стана модерно да се пускат теми за "оправяне" на репутацията?!

Горе