русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

• Общо гласове
    27
От: русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

4 пъти по-висока покупателна способност, 5 години по-дълга средна продължителност на живота. Аз имам сосбтвена фирма, а преди не можех. Гледах на живо Металика, Диси, Мейдън,Карерас, Флетли, децата ми имат имена, каквито АЗ съм им избрал, а не по предварително одобрен списък. Мога да напсувам Орешарски/Близнашки/Станишев и тн, без да вляза в затвора, мога да отида до Власинското езеро по-лесно, отколкото до Пловдив, разгледах много красиви градове из Европа. Сигурна ли си, че това е дърпане назад, сравнено с 89та?

4 пъти по-висока покупателна способност, 5 години по-дълга средна продължителност на живота. Аз имам сосбтвена фирма, а преди не можех. Гледах на живо Металика, Диси, Мейдън,Карерас, Флетли, децата ми имат имена, каквито АЗ съм им избрал, а не по предварително одобрен списък. Мога да напсувам Орешарски/Близнашки/Станишев и тн, без да вляза в затвора, мога да отида до Власинското езеро по-лесно, отколкото до Пловдив, разгледах много красиви градове из Европа. Сигурна ли си, че това е дърпане назад, сравнено с 89та?

Че кога съм сравнявала комунизма с днешния стандарт на живот или ти държиш да се намираш непременно в спор? Посочила съм от кога нещата тръгват зле и имам предвид икономическото състояние, а не елементарните свободи, които за бедния (финансово) човек са - голям праз. Ти имаш собствена фирма, а аз моята тая година я замразих и приключих дейност - тва дърпане напред ли е, г-н професор всезнайков? Гледал бил Металика, трънки и глогинки - хората се самоубиват, понеже не могат да си платят сметките, той за покупателна способност ми говори.

Само три мнения по-назад даваме за отправна точка 89та. Но четенето е въпрос и на личен избор :D . И да, покупателната способност е 4пъти по-висока.

А само едно мнение преди твоето показвам за кой период говоря. Не ми вменявай носталгия по комунизма, защото не изпитвам такава и съм го заявявала в темите, в които пишеш, но... четенето наистина е въпрос на избор. При теб е важно да има спор, в който да звучиш убедително, дори и когато говориш пълни глупости. Назад сме, последни сме в Европа и можеш да ми спестиш статистиките, защото виждам колко сме добре и колко сме ''независими'' от други държави, понеже твоето обкръжение и останалата част от народа са много свестни.
При тия дадености държавата ни умира - всяка друга по-свестна нация щеше да я превърне в рай. Който иска да се мисли за патриот и да се сърди. Никой не ни е виновен, че сме на тоя хал. Такива сме, каквито си ги избираме и ги търпим, докато съсипват страната ни.

децата ми имат имена, каквито АЗ съм им избрал, а не по предварително одобрен списък.

Даааа, и в пещери се живееше, завивките бяха от трева, а огъня още не бе открит...

Това идеше ли да рече нещо, или просто писане ;)

Горе