сваляне на цял сайт

От: сваляне на цял сайт

това целия сайт ли е? или това което може да се свали?
блг. все пак де.

Еми човек, то са доста папки, които се свалиха и аз копирах само директорията с този домейн. Мисля, че това е целият сайт. Все пак нямам време да проверявам всичко да видя дали е 1:1.

с какво го свали ако не е тайна? ако го свалих с http web copier..и излезе точно толкова..
Еми човек, то са доста папки, които се свалиха и аз копирах само директорията с този домейн. Мисля, че това е целият сайт. Все пак нямам време да проверявам всичко да видя дали е 1:1.

Аз ползвам WinHTTrack Website Copier

Пробвай с Offline Explorer, потърси.
Имаше го в Калдата.
някой да каже дали този сайт - http://www.silversurfers.net/ може да бъде свален със всичките му линкове и т.н
ако е възможно за колко време и какви пари ще струва?

дам ама понеже WinHTTrack Website Copier са фрее ис оставя код от рода - <!-- Mirrored from www.********/about.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Sat, 16 Oct 2010 14:56:10 GMT --> и това във всеки файл. точно преди /head
и след /body
</BODY>

<!-- Mirrored from**********about.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Sat, 16 Oct 2010 14:56:10 GMT -->
</HTML

някой да знае автоматичен начин за "find and replace" но само за първия ред от файла...или въобще да го разкарам това.

някой да знае автоматичен начин за "find and replace" но само за първия ред от файла...или въобще да го разкарам това.

с нотепад++ не става ли ?

в полето find пишеш:

<!-- Mirrored from www.********/about.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Sat, 16 Oct 2010 14:56:10 GMT -->

в полето replace : не пишеш нищо

то става..ама лошото е че времето е различно във всеки един файл..тоест ако в единия файл е [XR&CO'2010], Sat, 16 Oct 2010 14:56:42 GMT --> тъо в другия е Sat, 16 Oct 2010 14:56:55 GMT -->
само секунди е ралзиката но в този случай find and replace бачка..
явно на ръка ще трябва да го правя.

с нотепад++ не става ли ?

в полето find пишеш:

<!-- Mirrored from www.********/about.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Sat, 16 Oct 2010 14:56:10 GMT -->

в полето replace : не пишеш нищо

Добре бе, братле дадох ти и сайта и линк, с който можеш сам да си го свалиш. Не разбирам защо търсиш по-труден вариант?

всичко е ок Мерси за което.(репутация имаш от мен :) ).но това което е вътре е дрзнещо..просто не искам да има такива редове..и сега ги чистя.
Добре бе, братле дадох ти и сайта и линк, с който можеш сам да си го свалиш. Не разбирам защо търсиш по-труден вариант?

Последно редактирано:

Тея редове никой не ги вижда!

Горе