възможно е да има такъв трафик месечно.. има много хора грешат като бързатей тва не го разбрах.. искат да кажат, че прави по 6к. на месец? или просто предлагат няква услуга?
ей тва не го разбрах.. искат да кажат, че прави по 6к. на месец? или просто предлагат няква услуга?
и все пак този трафик може да служи за брандиране на домейн пред гугъл примерноДа и според мен хората няма даже да разгледат сайта, а просто ще поправят грешката.
разбира се няма да брандираш тези домейни.. с тях ще пренасочваш трафик към своя домейн така ще имаш трафик за пред гугъл... може да пренасочваш към търсачката с търсене на домейна..Не знам, какво да му брандираш на гоогле.бг или абж.бг :Д ама това е моето мнение де нямам идея дали би имало полза
Брандирането не би ли било логично да се “храни” от това колко пъти ти е споменат бранда в авторитетни сайтове/публикации и т.н. Аз поне така го разбирам, не мисля, че посещения от пренасочен рандом домейн са от полза за брандиранеразбира се няма да брандираш тези домейни.. с тях ще пренасочваш трафик към своя домейн така ще имаш трафик за пред гугъл... може да пренасочваш към търсачката с търсене на домейна..
Носят трафик, да.сгрешените домейн имена носят ли приличен трафик?
например фацебоок.бг
По-скоро ще те взема за спамер, който разчита на click-biteспоред мен гугъл ще те вземе доста насериозно примерно всеки ден ако в гугъл те напишат 1000+ човека например..