спрян адсенс акаунт незнам защо ?

creeds

New Member
преди месец се регистрирах и ме одобриха, но преди няколко дни влизам и гледам вашата сметка е прекратена ямам си на идея какво точно стана ?
искам да питам от къде да им пиша за обжалване и на български език ли задал съм на бг да ми идват писмата от адсенс ?

От: спрян адсенс акаунт незнам защо ?

Общо взето да чакаш от умрял писмо.

Има много теми във форума за този "проблем". В крайна сметка, сметката ти е закрита, защото си се опитвал да мамиш или имаш съдържание, което не отговаря на техните условия.

Или някой е решил да симулира мамене от твое име.

...задал съм на бг да ми идват писмата от адсенс ?

За първи път чувам. Това къде го има като опция?

Общо взето да чакаш от умрял писмо.

Има много теми във форума за този "проблем". В крайна сметка, сметката ти е закрита, защото си се опитвал да мамиш или имаш съдържание, което не отговаря на техните условия.

значи викаш спрат ли ти кранчето веднъж няма пускане :)
да но не трябваше ли да ме предупредят преди да ми закриват сметката все пак такива като нас им правят мангизите :(

За първи път чувам. Това къде го има като опция?

има в адсенс настройките
примерно за тези седмичните ръководства за успех ми идват на български можеше и на друг език да го дам

нещо друго като влезнах в акаунта си на адсенс преди да ми спрат кранчето имаше две удивителни знаци най-отдолу в настройките пишише да погледна някаде ама неможах да го открия дали са ме предупредили с това нещо ?

От: От: спрян адсенс акаунт незнам защо ?

нещо друго като влезнах в акаунта си на адсенс преди да ми спрат кранчето имаше две удивителни знаци най-отдолу в настройките пишише да погледна някаде ама неможах да го открия дали са ме предупредили с това нещо ?

Може да е ставало дума за удостоверяване на сайтове.

незнам бях дал достъп до блоггер

От време на време излизат съобщения, че рекламите са се появявали на други домейни. В този вид съобщения ти предлага опцията да ги удостовериш.

От време на време излизат съобщения, че рекламите са се появявали на други домейни. В този вид съобщения ти предлага опцията да ги удостовериш.

значи от там ми идва спирането на акаунта

би ли ми казала от къде да им пиша директно от гмайл ли или има специална страница за това ?

значи от там ми идва спирането на акаунта

Не е задължително това да е причината само гадая ;).

Ако намеря контакт ще го пусна. Някой беше пускал в някоя от темите за гугитата.

Отнесъл си се немарливо към акаунта си, не се сърди на Гугъл. Причините може да са най-различни - от сайта ти, невалидни кликове и прочее. Регистрирай някой твой член от семейството, примерно баба си и действай по-внимателно другия път.

Отнесъл си се немарливо към акаунта си, не се сърди на Гугъл. Причините може да са най-различни - от сайта ти, невалидни кликове и прочее. Регистрирай някой твой член от семейството, примерно баба си и действай по-внимателно другия път.

да може да съм згрешил, но трябваше да ме предупредят с емайл да си оправя грешките

искам да им пиша пак знае ли се може да ми пуснат кранчето пак
ще потърся в форума от къде да им пиша

да може да съм згрешил, но трябваше да ме предупредят с емайл да си оправя грешките

искам да им пиша пак знае ли се може да ми пуснат кранчето пак
ще потърся в форума от къде да им пиша

Да, потърси по темите имаше някъде. Щом са ти спряли акаунта си сгрешил много, ако е нещо малко наистина изпращат писмо и ти дават 72 часа да оправиш нещата. Те повечето неща ясни, но има някои "спорни".

Сетих се още нещо. Първо оправи нещата после им пиши. Доколкото разбирам още не си разбрал какъв е проблем, а така само ще си хабиш патроните. Огледай всичко - съдържание (дължина, тема...), виж какви линкове имаш, какво рекламираш, от къде ти идва трафика, начин на поставяне на рекламите. Най-вероятно става дума за невалидни кликове, затова гугито не прощава ;). Прави нещата както трябва, Просто е!

Сетих се още нещо. Първо оправи нещата после им пиши. Доколкото разбирам още не си разбрал какъв е проблем, а така само ще си хабиш патроните. Огледай всичко - съдържание (дължина, тема...), виж какви линкове имаш, какво рекламираш, от къде ти идва трафика, начин на поставяне на рекламите. Най-вероятно става дума за невалидни кликове, затова гугито не прощава ;). Прави нещата както трябва, Просто е!

мерси за съвета да си оставя ли кодовете дето ги слагал от адсенса
добре ли е въобще да си изтрия блога или да си стои само да оправя нещата за които знам ?

добре ли е въобще да си изтрия блога или да си стои само да оправя нещата за които знам ?

Зависи от блога ти и зависи от проблема.

Блога ти е доста спорен, липса на съдържание и предимно линкове за сваляне на софтуер от рапидгатор.... Монетизирай го с нещо друго.

Блога ти е доста спорен, липса на съдържание и предимно линкове за сваляне на софтуер от рапидгатор.... Монетизирай го с нещо друго.

проблем ли е с линковете на рапидгатор ?

един въпрос тъй като ми е спрян адсенс акаунта, днес ми е дошло съобщение от адсенс "adsens newsletter - ноември 2012" ? като съм спрян закакво ми пращат

Горе