...задал съм на бг да ми идват писмата от адсенс ?
Общо взето да чакаш от умрял писмо.
Има много теми във форума за този "проблем". В крайна сметка, сметката ти е закрита, защото си се опитвал да мамиш или имаш съдържание, което не отговаря на техните условия.
За първи път чувам. Това къде го има като опция?
нещо друго като влезнах в акаунта си на адсенс преди да ми спрат кранчето имаше две удивителни знаци най-отдолу в настройките пишише да погледна някаде ама неможах да го открия дали са ме предупредили с това нещо ?
Може да е ставало дума за удостоверяване на сайтове.
незнам бях дал достъп до блоггер
От време на време излизат съобщения, че рекламите са се появявали на други домейни. В този вид съобщения ти предлага опцията да ги удостовериш.
значи от там ми идва спирането на акаунта
Отнесъл си се немарливо към акаунта си, не се сърди на Гугъл. Причините може да са най-различни - от сайта ти, невалидни кликове и прочее. Регистрирай някой твой член от семейството, примерно баба си и действай по-внимателно другия път.
да може да съм згрешил, но трябваше да ме предупредят с емайл да си оправя грешките
искам да им пиша пак знае ли се може да ми пуснат кранчето пак
ще потърся в форума от къде да им пиша
Сетих се още нещо. Първо оправи нещата после им пиши. Доколкото разбирам още не си разбрал какъв е проблем, а така само ще си хабиш патроните. Огледай всичко - съдържание (дължина, тема...), виж какви линкове имаш, какво рекламираш, от къде ти идва трафика, начин на поставяне на рекламите. Най-вероятно става дума за невалидни кликове, затова гугито не прощава . Прави нещата както трябва, Просто е!
добре ли е въобще да си изтрия блога или да си стои само да оправя нещата за които знам ?
Зависи от блога ти и зависи от проблема.
ето го моя блог
www.huaweihonor.blogspot.com
Блога ти е доста спорен, липса на съдържание и предимно линкове за сваляне на софтуер от рапидгатор.... Монетизирай го с нещо друго.