N nashap New Member 5 Януари 2016 #1 Здравейте мисля да пусна сайт тип бизнес каталог, можете ли да ми кажете от къде мога да взема богата база от данни на фирми
Здравейте мисля да пусна сайт тип бизнес каталог, можете ли да ми кажете от къде мога да взема богата база от данни на фирми
Беджев Стил Well-Known Member 5 Януари 2016 #2 От: старт на сайт тип бизнес каталог Бъди креативен, измисли нещо различно
Powweb Member 5 Януари 2016 #3 От: старт на сайт тип бизнес каталог От други бизнес каталози като е добре да се напише уникално съдържание за всяка добавена фирма, а не да копираш всичко.
От: старт на сайт тип бизнес каталог От други бизнес каталози като е добре да се напише уникално съдържание за всяка добавена фирма, а не да копираш всичко.
N nashap New Member 5 Януари 2016 #4 От: старт на сайт тип бизнес каталог доста е различно от обикновен бизнес каталог
N nashap New Member 5 Януари 2016 #5 От: старт на сайт тип бизнес каталог е как да им копирам базата и да я импортна
G george18 New Member 5 Януари 2016 #6 От: старт на сайт тип бизнес каталог Освен ако не си хакер не можеш.Според мен се опитай да се свържеш с тях и те да ти помогнат.
От: старт на сайт тип бизнес каталог Освен ако не си хакер не можеш.Според мен се опитай да се свържеш с тях и те да ти помогнат.