Очертава се да наемам човек който да събмитва по директорий на пълен работен ден, и тъй като аз самия нямам опит в това, бих искал да събера максимално know-how по темата.
Моля споделете всичко което сметнете за необходимо. Имам и няколко конкретни въпроса :>
1. Кой лист с дирс използвате (предполагам повечето тук, submit.predpriemach.com, но все пак)?
2. Помощен софтуер за manual submit, и има ли ефективен такъв за auto submit?
3. Грубо какъв % от директорийте ви одобряват?
4. Каква част от тях позволяват ползването на дума в линка?
5. Какви резултати сте наблюдавали (SERP, трафик)? От събмит в колко директорий бяха те?
6. Средно време за събмит в 1 дир? (10-15 сек четох в някои от темите, но при продължително събмитване, предполагам това се одължава, затова може и примерно време за 100,1000 дирс или нещо от сорта)
7. Някои от директорийте процедират ли различно с блогове, дори когато са на техен самостоятелен .com домейн?
Това се сещам за сега, всякакво друго инфо ще е от полза
Моля споделете всичко което сметнете за необходимо. Имам и няколко конкретни въпроса :>
1. Кой лист с дирс използвате (предполагам повечето тук, submit.predpriemach.com, но все пак)?
2. Помощен софтуер за manual submit, и има ли ефективен такъв за auto submit?
3. Грубо какъв % от директорийте ви одобряват?
4. Каква част от тях позволяват ползването на дума в линка?
5. Какви резултати сте наблюдавали (SERP, трафик)? От събмит в колко директорий бяха те?
6. Средно време за събмит в 1 дир? (10-15 сек четох в някои от темите, но при продължително събмитване, предполагам това се одължава, затова може и примерно време за 100,1000 дирс или нещо от сорта)
7. Някои от директорийте процедират ли различно с блогове, дори когато са на техен самостоятелен .com домейн?
Това се сещам за сега, всякакво друго инфо ще е от полза