Е, поне ако не друго успяхме да разберем колко струва Мимито да се изгаври с всички други участници и да започне да играе нечестно и подмолно: не повече от 225лв. Защото това мазнете към OP след като разбра, че фонда е нейн си е точно "Чакай все пак да се покажа на този човек колко трябва да съм му симпатична".
Главния въпрос е за колко по-малко пари би направила същото? 100лв. 50лв.? 5лв.? 2лв.? Колко струва твоят морал, Миме, не е повече от 225лв. отговора, но колко по-малко от 225лв. се пита в задачата.
Иначе може много лесно да докажем от къде започва да мирише рибата. Просто трябва да се запитаме като Кутрето от Игра на Тронове "Кой печели най-много от това?"
От промяната на наградния фонд от OP най-много печели той, ако го беше направил с капка такт и интелект. Всички други губят, защото се цели повече конкуренция и по-малко спечелили. ( Забавното е, че нямаше аз лично да имам никакъв проблем да каже същия този хитрец, че трите награди могат да отидат към само един човек и той вече има фаворити след дизайните, но той благоволи така нагло да обяви победителя по средата на конкурса и после да се надява на още участници... ха)
От постовете на Мимето най-много печели тя, защото се изтъква пред останалите и си затвърждава наградата не само по заслуги, но и по "аз ще изтъркам твоя гръб, ти изтъркай моя" лайсната. Забавно пък при нея е, че единственото, което трябваше да направи, за да не изглежда като последната палачинка е просто да си мълчи и да си изчака парите. Но как да рискува 225лв. да й се изплъзнат като играе честно( реалистично на 99% ги беше спечелила и с мълчание).
Направо се чудя да се смея ли, да не ли... наглост подплатена с глупост и пълна липса на далновидност водят то точно такива изцепки.
А какво печеля аз от моите постове? Честно казано нищо финансово, така че аз поне мога да претендирам, че говоря от името на моралните си ценности. За разлика от Мимето, която в последващи конкурси със сигурност ще си свали цената от 225лв. на колкото дойде.
@Blinky - мисля, че ако се следват коректно правилата на конкурсите, това нарушение от OP си е поне за предупреждение. Това че някой не може да сметне колко е 2+2 не означава, че сумата е равна на 3. Негов си е проблема, че не е разгледал другите хора как си форматират конкурсите, за да има интерес към тях. Това е пазарна икономика, не концерт по желание. Интереса към конкурсите ще е правопорционален към това как се прилагат правилата към точно такива тарикати, които си мислят, че парите им им позволяват да загубят времето на 10 човека и след това да сменят влака.