vetzkov Well-Known Member 5 Февруари 2008 #1 почвам нов проект с в блогър който ще е с адски много постове които искам лесно да се търсят и искам да знам дали някой може да ми помогне с направата на търсачка , която да търси в заглавията на постовете ми?Благодаря предварително
почвам нов проект с в блогър който ще е с адски много постове които искам лесно да се търсят и искам да знам дали някой може да ми помогне с направата на търсачка , която да търси в заглавията на постовете ми?Благодаря предварително
vetzkov Well-Known Member 5 Февруари 2008 #3 coolice каза: Защо не добавиш гугъл къстъм сърч ? Увеличете... защото до сега незнаех какво е :lol: :lol: :lol: мерси бате
coolice каза: Защо не добавиш гугъл къстъм сърч ? Увеличете... защото до сега незнаех какво е :lol: :lol: :lol: мерси бате
vetzkov Well-Known Member 5 Февруари 2008 #5 ама за съжаление още не ми показва никакви резултати , дали трябва гоогле да ми индексира страниците?
ама за съжаление още не ми показва никакви резултати , дали трябва гоогле да ми индексира страниците?