N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 26 Април 2011 #1 търся човек за писане на статий за кухни и мебели.Ще ми трябват около 15-на статий като те ще трябват да бъдат написани за определен сайт. Пишете цена на лично.
търся човек за писане на статий за кухни и мебели.Ще ми трябват около 15-на статий като те ще трябват да бъдат написани за определен сайт. Пишете цена на лично.
meriditt Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 26 Април 2011 #2 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Изпратих ви ЛС
mvmrik Well-Known Member Рейтинг - 94.4% 17 1 0 26 Април 2011 #3 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" А какво е статий?
ahmatova Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Април 2011 #4 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Здравейте, имате лично съобщение и от мен.
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Здравейте, имате лично съобщение и от мен.
VAsk0 Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 18 3 0 26 Април 2011 #5 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Да Ви попитам, от колко думи ще са статиите? И по-специално, какво ще се пише за кухните и мебелите?
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Да Ви попитам, от колко думи ще са статиите? И по-специално, какво ще се пише за кухните и мебелите?
syconium New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 26 Април 2011 #6 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Аз също ви писах съобщение. Бих ви помолила, ако вече сте се спрял на някого, да уведомите в темата Благодаря!
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Аз също ви писах съобщение. Бих ви помолила, ако вече сте се спрял на някого, да уведомите в темата Благодаря!
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 26 Април 2011 #7 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" mvmrik каза: А какво е статий? Увеличете... Не разбираш древноримски? Не знам какво образование ви дават в училище...
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" mvmrik каза: А какво е статий? Увеличете... Не разбираш древноримски? Не знам какво образование ви дават в училище...
N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 27 Април 2011 #8 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" благодаря на всички отзовали се.ще пиша на човека които съм избрал и ще обявя в темата.
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" благодаря на всички отзовали се.ще пиша на човека които съм избрал и ще обявя в темата.
Г Геррри New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Април 2011 #9 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Здравейте, пиша Ви лично съобщение, но понеже съм нов потребител, трябва да натрупам пет постинга, за да Ви пиша Да се надявам, че ще стане бързо!
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Здравейте, пиша Ви лично съобщение, но понеже съм нов потребител, трябва да натрупам пет постинга, за да Ви пиша Да се надявам, че ще стане бързо!
meriditt Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 29 Април 2011 #10 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Всъщност, темата не е ли затворена вече?
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" Всъщност, темата не е ли затворена вече?
N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 29 Април 2011 #11 От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" да намерих си човек снощи..темата може да се счита за затворена. благодаря на всички.
От: търся човек за писане на статий за ниша "кухни и мебели" да намерих си човек снощи..темата може да се счита за затворена. благодаря на всички.