Купувам: фейсбук групи за почивка и туризъм

gladiator_28

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Ако имате фейсбук група за туризъм, почивка или нещо сходно (независимо от големината) и я продавате, моля да ми пишете на лично.

Благодаря!

• Like
Реакции: jobs
да мой вайбър 0877761283 тук не ми дава да пиша на лично

То не ми върши работа такъв тип създаване. Искам с реални потребители, които да реактват и да има engage. Иначе .. ще ми стои с 4000 потребители и няма да има и 1 лайк по нито един пост. Ако имаш готова група с хора, които са влезнали в нея, защото ги интересуват почивки и туризъм, тогава пак заповядай.

Аз вкарвам реални хора, по начина който се изрази все едно каза че вкарвам фантоми. Аз давам старт на групата за развиване , една група за да излезе в търсачката и да започне сама да се развива и трябват месец + минимум 1500 до 2000 членове.
Поздрави!

И така да е, разбра ме, че търся хора, които да се интересуват от темата, а не просто кибици, които няма и 1 лайк да ударят за целия си престой. Иначе нямам нищо против работата ти, оценявам, че има такива хора, които развиват групи. Все пак в този случай предпочитам развита група с хора влезнали доброволно и да са заинтересовани от към темата за туризма и почивките. Успех все пак с начинанието.

Горе