Един VPS ще ти свържи работа. Погледни в Coolicehost.com VPS плановете. В крайна сметка ако ти идва малък избрания план, винаги може да го ъпгрейднеш или да минеш направо към дедикейтед. Препоръчвам Coolicehost.ами няколко хиляди продукта ще вкарам чрез бот незнам какъв трафик да очаквам за първо време.
Какво трябва да значи мъртво роден ?Магазина й е мъртво роден. Толкоз от мен. Пък и вие за мнения ли се борите за лайкове ли... не знам... нека опита жената все пак.
Предполагам се има предвид, че за да работи както трябва този магазин е нужен човек, който да разбира от конкретната платформа, а и да е в състояние да надгради хостинга със съответния кеш и каквито прецени оптимизации, да разрешава евентуални проблеми и тн. Ако нямате такъв човек, би трябвало да наемете някого и да питате него. Аз не бих препоръчал споделен хостинг за онлайн магазин, но това си е мое мнение, което повечето стопани на такива магазини не споделят.Какво трябва да значи мъртво роден ?
Чудя ти се, защо се мъчиш да се простреляш сам в крака?!? Само не ми казвай, че и ти вярваш на тая олигофрения, на който и да е opencart , като му се сложи Nitro и литва, защото ще дойда аз да те прострелям в колената - и дветеМерси за препоръката. В допълнение ще кажа, че си партнираме за някои неща: https://isenselabs.com/posts/fast-ssd-hosting-for-your-opencart-store
Всичко е чудно, постарали са се но са забравили да го направят на РОДНИЯ И ЕЗИК
Чудя ти се, защо се мъчиш да се простреляш сам в крака?!? Само не ми казвай, че и ти вярваш на тая олигофрения, на който и да е opencart , като му се сложи Nitro и литва, защото ще дойда аз да те прострелям в колената - и двете
По принцип ако говорим за произвеждан продукт - да наистина това е излишен разход. Но иначе сайтът ти да няма българска версия означава, че не търсиш български програмисти. И тук вече не говорим за това дали програмистите ще знаят английски или не, а това, че определено българският език ще им е по-удобен на 99% от тях (докато разглеждат сайта, ако си търсят работа).Само да отбележа, че когато правиш софтуер, и не само, за международния пазар, последното към което е насочен погледа са малките пазари. Да, те са важни, защото те правят в един момент лидер там, ако няма алтернативи, но не са с такъв голям приоритет. А и реално при самоинициатива от някой, може да си го преведе и сам в папката language.