От: щяхте ли да скочите?
дебили сте бре... дебили сте и това си е...
казах ви не обичам да помагам и нямам намерение да ви помагам с мъдри думи и да се опитам да ви направя истински хора!
келеш аз съм бил говорел колкото да не заспя... какво ми пееш тука за цигани... че ми е крив нета тук не мога ти дам два линка в заза са посереш...
КОГА СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ НЕ СЪМ ЕГОИСТ БЕ ДА ВИ ЕБА НАРЕД?
ЕГОИСТ СЪМ И ВИНАГИ СЪМ БИЛ, ЕГОИСТ И ТЕМЕРУТ! И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!
Нали това ви хортувам от как е почната темата бе нещастници...
ЧЕ ДОРИ И АЗ ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕН ЕГОИСТ И АСОЦИАЛЕН ТЕМЕРУТ, ДОРИ И АЗ В ТОЗИ МОМЕНТ ЩЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ И ЩЕ СКОЧА...
ПРЕДСТАВИ СИ ТОГАВА КАКВА ИЗМЕТ СТЕ ВИЕ "НОРМАЛНИТЕ" ХОРА ЩОМ ДОРИ ВИЕ СТОИТЕ И НЕ СКАЧАТЕ...
В тоя момент няма да ми пука кой какво заслужава... първосигналния инстинкт ти вика скачай... и после другия глас ти казва внимавай... в тоя момент трябва да си ебаси наглия дебил за да можеш да не се вслушаш в инстинкта... гадни закърнели копеленца! не заслужавате да живеете бре, затва се моля 2012 да ни цапне каквото и да е само и самода ни изтрепе.
ХАХАХА :lol::lol::lol:
Е, ти си авторът на тезата, че имало хора, които не заслужават да бъдат спасени:shock:
А относно циганите, аз не казвам, че са готини хора, а че с тези изказвания си противоречиш.
И друго...много е лесно сега да говориш, ама на момента кой знае как ще си плюеш на петите, пък дори да е в друга ситуация.
Смях ме напушва от факта, че българинът винаги се прави на голямата работа, а накрая се насира в гащите и всички му се смеят.
Е, аз поне не се изхвърлям - нито съм големец, нито съм безстрашен.
А ти си бъди какъвто искаш...
Иииии...много ме е яд на такива пораснали хора, които мерят всичко в години. Ти си по-малък ще ме слушаш, ти си по-малък - това е правилно...малък дрисльо, келеш...
Толкова няма смисъл да плюеш, който и да е било... И да сме мръсна сган, теб пречи ли ти нещо? Живей си живота, ако искаш си набий чукалата в Холандия (щото само те са ни почти равни по свободия) - там сигурно ще ти хареса повече.
След горните изречения, някак съм склонен да погледна под друг ъгъл на теб... и определено впечатлението е неприятно. Имах те за здравостъпил на земята кретен:wink: