От: „Българите са тъпи задници!“– лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес
АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КЪФ ЧЕП МЕШАТЕ ПОЛИТИКАТА?
НА МЕН НЕ МИ ДРЕМЕ КОЙ Е ГОРЕ НИ КОЙ Е ДОЛУ...
Мен ме вълнуват къде къде по-важни въпороси от това кой какво и как бил казал направил кой син кой зелен кой чирвиен кой шарен :
Мисля че криво разбирате ценностната ми си стема
На мен ми пука за други по важни неща като за пример:
Дали и днес на пазара ще има хубави червени и големи ягоди или ще са натъртени щото обичам да си хапвам по едно кило на ден
Днес в кръчмата кой готвач е на работа че единия ми прави пържолите по сурови отколкото ги обичам и ми разваля настроението щото като му я върна и се чудя дали няма да ми се изплюе в салатата...
Важно ми е дали адсенс днес ще нацъка 60-70$ не че имам нужда от тия пари - но ми е кеф да гледам как си цъка като брояч на такси...
Чудя се какво да излъжа ламята за да я пратя някъде из европата без мен за седмица поне че ми се е прищяло нещо 18-19 годишно...
Чудя се кака да си държа парите в долари в левове или в евро... но засега съм ги разделил по развно и от трите за да няма изненади...
В момента се чудя дали да продължавам да лежа до довечера или да стана да ходя да се пошматкам на слънчево с кучето...
И много други подобни неща ме вълнуват земни неща
които засягат мен... ама въобще не ми дреме за партии за комунисти за седесисти за атакисти
не ми дреме ни колко малоумни идота вярват в бофг .. нито пък ми дреме дали на ченгелите ще им резнат осигуровките...
нито пък какво е казал някой си лентяй за някаква си държава...
на мен не м идреме дали ще съм легнал тук или в румъния или във виена или в камчатка дреме ми на лявата топка
важното е да има нет и приходите да си вървят ...
не ми дреме че някой надъхан злобар псува и говори несвързани глупсоти ... щото той има да връща заеми и няма добри приходи... щото е бил зает да псува и вика вместо да измисли как да ги изкарва...
Но се радвам че го има и него както споменах щото е забавно като видиш някой безсилен как злобее и с епени и освен да набие жена си и да ритне кучето нема какво друго да направи ... е може и да счупи клавиатурата от 15 лева ама после трябва да си купи нова...