galinstefanov
Well-Known Member
Здравейте!
Много от хората във форума ме познават, с някои сме работили, с други само сме се засичали, но като цяло не съм известен с предлагането на услуги. По-долу ще поставя линк към моят Itrader за потребителите, които имат съмнения относно това, което предлагам. С времето ще допълвам темата с всеки един отзив от услугата. Стартирам с 1 услуга и разбира се ако има интерес ще разширя предлагането.
Интересувате се от възможности Вашият уеб сайт да се класира по-добре в Google по дадена ключови думи, фрази? Тук ще Ви предложа такава услуга. Разбира се това не е нещо уникално и иновативно, но някои от старите техники в SEO продължават да работят, стига да са изпълнени качествено. За повече информация четете по-долу.
ПАКЕТ 1:
60 DO-FOLLOW коментара от блог сайтове с PageRank 2 до PageRank 7 - на цена 25$ USD
Какво получавате?
70 DO-FOLLOW коментара от блог сайтове, които са с по-малко от 50 OBL(OutBoundLink) и PageRank 2 до PageRank 5 - на цена 40$ USD
Обяснение какво е OBL: Това са най-просто обяснено изходящите връзки от даденият сайт. Колкото по-малко са те, толкова по-добре е от гледна точка на СЕО, че вашият линк ще бъде там.
Какво получавате?
Повече за услугата:
Какво е необходимо да ми предоставите?
Срок за изпълнение на поръчката:
4-5 дни считано от приемането на поръчката и отчитане на плащането, като ако има някакво забавяне ще предупреждавам поръчалите;
Методи за плащане и условия:
С оглед на това, че наблюдавам все по-често измами във форума си позволявам да въведа следните изисквания:
Моят Itrader във форума : тук
Цена:
Пакет 1: 25$ USD
Пакет 2: 40$ USD
За поръчки и въпроси:
ЛС
Ревютата свършиха. За повече поръчки предлагам отстъпка!
ЗАБЕЛЕЖКА: Тъй като в някои сайтове има проблем при добавянето на коментари на кирилица(кодирането се чупи), същото става и с URL към сайта ако съдържа кирилица(пример: www.domain.com/категория/bla/име-на-страницата/) и става...бъгване, в тези случаи ще се добавя линк към home page-a, а текста ще бъде написан на български, но с латиница.
Отзиви от клиенти:
Много от хората във форума ме познават, с някои сме работили, с други само сме се засичали, но като цяло не съм известен с предлагането на услуги. По-долу ще поставя линк към моят Itrader за потребителите, които имат съмнения относно това, което предлагам. С времето ще допълвам темата с всеки един отзив от услугата. Стартирам с 1 услуга и разбира се ако има интерес ще разширя предлагането.
Интересувате се от възможности Вашият уеб сайт да се класира по-добре в Google по дадена ключови думи, фрази? Тук ще Ви предложа такава услуга. Разбира се това не е нещо уникално и иновативно, но някои от старите техники в SEO продължават да работят, стига да са изпълнени качествено. За повече информация четете по-долу.
ПАКЕТ 1:
60 DO-FOLLOW коментара от блог сайтове с PageRank 2 до PageRank 7 - на цена 25$ USD
Какво получавате?
- 2 коментара x PR7
- 4 коментара x PR6
- 8 коментара x PR5
- 15 коментара x PR4
- 15 коментара x PR3
- 16 коментара x PR2
70 DO-FOLLOW коментара от блог сайтове, които са с по-малко от 50 OBL(OutBoundLink) и PageRank 2 до PageRank 5 - на цена 40$ USD
Обяснение какво е OBL: Това са най-просто обяснено изходящите връзки от даденият сайт. Колкото по-малко са те, толкова по-добре е от гледна точка на СЕО, че вашият линк ще бъде там.
Какво получавате?
- 10 коментара x PR5
- 15 коментара x PR4
- 20 коментара x PR3
- 25 коментара x PR2
Повече за услугата:
- Актуален Page Rank на сайтовете;
- 100 % DO-FOLLOW;
- Ръчно добавяне на коментарите;
- Гарантирано добри резултати от услугата, които ще покачат вашите позиции в Google;
- Детайлен репорт на вашите backlinks в Excel файл в този вид (Линк, PR на сайта, Keyword, Website URL);
Какво е необходимо да ми предоставите?
- URL на уеб сайта ви, като е възможно да се оптимизират и вътрешни страници освен home page;
- Ключови думи/фрази, за оптимални резултати препоръчвам не повече от 3 думи(за по-трудни ниши 1 дума);
- Текст на BG или EN в SPIN формат, който да бъде използван при изпълнението на коментарите(за тези, които не знаят какво е SPIN формат;
- E-mail където да ви бъден изпратен репорта;
Срок за изпълнение на поръчката:
4-5 дни считано от приемането на поръчката и отчитане на плащането, като ако има някакво забавяне ще предупреждавам поръчалите;
Методи за плащане и условия:
С оглед на това, че наблюдавам все по-често измами във форума си позволявам да въведа следните изисквания:
- Ако потребителя, който поръчва има под 300 мнения и по-малко от 10 положителни itrader-а ще изисквам 100% предплата;
- Ако потребителя, който поръчва има над по-горе описаните мнения и сделки във форума ще се работи с 50% предплата;
- За потребителите с които сме работили заедно мога да поема поръчка без предплащане;
- Epay.bg;
- Paypal;
- ЕКОНТ;
- Банков превод;
Моят Itrader във форума : тук
Цена:
Пакет 1: 25$ USD
Пакет 2: 40$ USD
За поръчки и въпроси:
ЛС
Ревютата свършиха. За повече поръчки предлагам отстъпка!
ЗАБЕЛЕЖКА: Тъй като в някои сайтове има проблем при добавянето на коментари на кирилица(кодирането се чупи), същото става и с URL към сайта ако съдържа кирилица(пример: www.domain.com/категория/bla/име-на-страницата/) и става...бъгване, в тези случаи ще се добавя линк към home page-a, а текста ще бъде написан на български, но с латиница.
Отзиви от клиенти:
Работил съм няколко пъти с Галин, и смея да твърдя, че той работи безупречно и много бързо.
Направих 2 поръчки(2 пакета си взех) и получих супер готин, сортиран отчет, по PR по сайтове, по всичко..
Много съм доволен..
Сега чакаме, вече резултатите да са налице в най-скоро време
Поръчвайте, няма да сбъркате!
Получих си репорта, както каза moneff - много приятно структуриран и подробен. Хубави са линковете, сайтовете не изглеждат оспамени.
Всичко беше както сме се разбрали с Галин и съм много доволен. Видях, че вече няколко от линковете са индексирани, останалите очаквам скоро да се хванат. А вече за промяна в позициите ще споделя по-напред във времето.
Определено ще се поръчва пак! Успех с услугата!
Всичко мина както и очаквах, много полезна услуга, сега чакам резултати. Няма да казвам, че комуникацията е страхотна, работата добре свършена, защото вече съм го казвал за него.
И аз да споделя, че Галин си свърши чудесно работата. Лично проверих една част от линковете и нещата са ОК.
Репортът е много приятен.
Благодаря и до нови срещи!
Добра услуга с колегата се разбрахме за 10 минути и след 2 дена работата беше свършена. Като имам резултат ще споделя.
Услугата беше доставена бързо и точно. Препоръчвам колегата.
Получих репорт . Всичко е точно. Някои от текстовете бяха вече индексирани. Ще поръчвам пак.
Благодара за бързо изпълнената поръчка. Ще използвам пак услугите на galinstefanov. Препоръчвам го.
Поръчах втори път. Колегата е точен.
Прикачени файлове
Последно редактирано: