Ти пък младежите на това ли ще ги учиш, да ходят да гонят мацки по добреОт тези 30 сайтове, които съдържат филми за възрастни пусни един линк да се зарадват младежите, ако им хареса може да проявят интерес към офертата.
30 дневния безплатен период ли имаш предвид, че ми стана интересно.Че то за нетфликс си има вратичка, която докато не затворят, може да си гледаш без пари.
Нетфликс докато не сложат бг субс , не заслужават 1 лев. Всичко го има в замунда, почти веднага качено.
И аз бих платил - ако имаше бг субс. В началото вкараха субс от гоогле транслейт - за такава голяма компания това си е гавра. Просто не заслужават 10те лева.Ако ти се занимава да теглиш. Мен ме мързи. Предпочитам да платя 10 лева и всичко да ми е на клик разстояние.
Много неща ги няма. Пък едно е да теглиш, друго е да имаш хистори, да помни докъде си гледал някой сериал, докъде си гледал филм и т.н..Нетфликс докато не сложат бг субс , не заслужават 1 лев. Всичко го има в замунда, почти веднага качено.
Какво хванаха?и на мен ми е интересно това за нетфликс вратичката някой ще сподели ли?
ако е за тестовия период.. пробвах но ме хванаха :Д
Какво хванаха?