От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
aйде да кажа и две думи за (може би) най-изявения бесепар във форума - Remind
една случка от близкото минало (преди няколко месеца, не си спомням точно кога..но беше преди изборите) та той спамеше в някаква тема - не си спомням на каква тема беше, но нещо за американците стана дума. Той почна да ги хейти и стигна до американските бази.
(дали ще бъдеш подлога на американците или на руснаците е все тая..аз предпочитам да се възползваме от стратегическата си позиция заради която векове наред сме били мишена и да започнат да ни уважават)
Та както си хранеше американците колко лоши били, спомена и за базите. Аз видях това.
Тогава той се включваше много активно по всички теми и пропагандираше за БСП.
Не знам дали са му платили, но е трябвало да каже предварително, че пропаганда във този форум за БСп не се прави лесно - не е като да идеш при пенсионерите - да им занесеш някаква храна (това е подигравка според мен) да им кажеш, че ще вдигнеш пенсиите и да си заминеш.
Той викаше (Caps Lock-a беше включен по default) и се хвалеше постоянно, че разбира от политика едва ли не повече от всички нас взети заедно!
За защита си служеше със смешни и жалки инструменти: "бил следил всички новинарски канали (под "всички" е имал предвид ТВ7 и Нюз7
).
Постовете му не струваха толкова колкото сигурно са му плащали - той не казваше нищо. Само глупости раждаше.
А дългите му постове бяха копирани. 98% от темите му бяха по шаблон: намира новина за Гея - отваря НОВА тема, шляп малко копиран текст - на ви линк и коментирайте
да се върнем на случката за която искам да разкажа
все още като се сетя за нея ми става смешно и жал за него и всички които са гласували за бсп заради неговата пропаганда (или на негови "колеги")
та тогава той като започна да хейти и за американските бази
аз лекичко го сръчках преди да е станал съвсем за резил, че ГЕЯ настани американските войници на българска земя!
той това не го очакваше..сигурен съм, че го е проверил защото не е могъл да повярва
всичко което е писал до сега излиза, че е срещу неговия Гей!
Спря да пише толкова яростно. Аз го подкачах на тази тема (Какво ще прави Гея с американските бази ако спечели изборите и т.н.) в няколко различни теми където той пишеше аз го питах - само и само да отговори защото имах предчувствието, че отговора му ще остане в история.
"Гоних" го няколко дни в няколко теми докато той най-накря реши да отговори - разбира се беше некомпетентен.
каза нещо от сорта - "това не е важно. Първо трябва бизнеса да потръгне и тогава ще мислят за базите"
как да не е важно? нали до сега плюеше по американските бази колко лошо било да са тук?
еми това - като че ли заради него намразих бсп още повече
той спря да пише във Форума..още по-малко в този раздел което е странно
точно сега трябва да бъде най-активен