АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

То хубу, ама на концерта да кажем 50% са за оставка, другите какво правят:) Доста тъпо са се почувствали предполагам:) Тука не става въпрос за някаква диктатура или нещо подобно... тука нещата са чисто политически.

И концерта не е политически, а комерсиален. А Роджърс и ко най ми се приближават до Мадона. С тая подготовка по медиите, реклама, грандиозно шоу, ефекти у а...

А защо ходиш на концерт за смисълът, емоцията и шоуто нали? Това си анти-правителствено изявление в основата си, това е бранда му това е нишата му - бунтарство и не на контрола от прав! Като знаеш, че е анти-правителствен в основата си и ако човек е за правителството значи или човека е с деменция или се е раздвойл или не знам с какво отклонение ще е ако ще ходи там и ще се дразни. Пуснах да гледам в Стамбула тази година и там има подобни мотиви.

П.С. От редиците на комунетата беше първата подкрепа на неофицални лица, сега да видим от официалните лица от правителството какво ще кажат.

Духа на цялото шоу е политически - свалянето на комунизма. Кои са на власт - комунистите.
Що да не вика оставка?

Чакай че се сетих нещо...

Значи нали чу че Роджърс е ходил да се поклони на гроба на майор Томпсън? Та тоя Томпсън е краен комунист, член на британската комунистическа партия:) Та първо отива да се поклони на отявлен поддръжник на комунистите, а малко по късно вечерта се бори срещу тях:lol:

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

А защо ходиш на концерт за смисълът, емоцията и шоуто нали? Това си анти-правителствено изявление в основата си. Като знаеш, че е анти-правителствен в основата си и ако човек е за правителството значи или човека е с деменция или не знам. Пуснах да гледам в Стамбула тази година и там има подобни мотиви.

П.С. От редиците на комунетата беше първата подкрепа на неофицални лица, сега да видим от официалните лица от правителството какво ще кажат.

Кракът ми ще стъпи на такъв комерс само отделен от тялото, нямам работа на такова място. Отделно не обичам концертите, защото имам проблем с тълпите и изобщо такива масовки... :)

Срещу Ердоган ли имаше нещо? Я дай да видя, че не го вярвам...

А на какъв концерт ще стъпищ братле, в смисъл не комерс ли? Не че ще ме видиш на Роджърс или кака Дона(макар, че има и хубави песни), просто не ми допадат такива концерти. Виж един sensation веднага съм там. Но различни хора, различни интереси - всеки е свободен да си вземе решението къде да ходи, но в случая говорим за цялостен продукт насочен срещу правителството, на дали ще е фул с подкрепящи правителството - то все едно си фен на берлинската стена и желязната завеса. Поне за мен е смешно, хем така пееш another brick in the wall, а после си подкрепяш и милиеш за правителствотo си

Срещу Догана не видях, то и при нас нямаше долу Орешарски или от сорта, просто мотиви и за дадени събития и хора. http://www.youtube.com/watch?v=tREbJm8q7JM по едно време вадят снимки и надписи на различни хора ама като не знам, точно за какво е, иначе през цялото време всичко дето е на английски е с един и същ смисъл срещу прав.

А на какъв концерт ще стъпищ братле, в смисъл не комерс ли? Не че ще ме видиш на Роджърс или кака Дона(макар, че има и хубави песни), просто не ми допадат такива концерти. Виж един sensation веднага съм там. Но различни хора, различни интереси - всеки е свободен да си вземе решението къде да ходи, но в случая говорим за цялостен продукт насочен срещу правителството, на дали ще е фул с подкрепящи правителството - то все едно си фен на берлинската стена и желязната завеса. Поне за мен е смешно, хем така пееш another brick in the wall, а после си подкрепяш и милиеш за правителствотo си

Срещу Догана не видях, то и при нас нямаше долу Орешарски или от сорта, просто мотиви и за дадени събития и хора. http://www.youtube.com/watch?v=tREbJm8q7JM по едно време вадят снимки и надписи на различни хора ама като не знам, точно за какво е, иначе през цялото време всичко дето е на английски е с един и същ смисъл срещу прав.

Да бе, това му е стила, щом хваща "трафик" значи е добре:)

Примерно Менуар преди две години бяха в Каварна, ето на такъв концерт мога да ходя всеки месец.

Пазарна икономика, нали все още си за това, всеки запълва търсенето както може и се опитва да запази преимуществото си в дългосрочен план - така че Роджърс си е перфект в това отношение и "трафикът" добър :)

zx450y250_2132233.jpg

Оставка! О С Т А В К А ! ! !
Тоя ГЕЙ няма ли да разбере, че не заслужава властта? толкова мазен и противен депутат като него - няма
Манолова онзи ден каза, че в БСП ВЪОБЩЕ не коментират оставка - нит сега, нито на изборите за европейски парламент, нито никога! т.е. си ни го каза - протестирайте колкото искате - правете каквото искате - едвам-едвам взехме властта и няма да я пуснем до край!

п.п. Роджър е забогатял с още 40 лв :D

тоя гей к'во си мисли - че като го води по гробищата ще им промени плановете? хйахаха, не искам да съм на мястото на гея - кой знае колко ТЪПо се е почувствал...

биаро - едва ли само пари стигат! ако стигаха от БСП щяха да му предложат повече :wink:

Чакай че се сетих нещо...

Значи нали чу че Роджърс е ходил да се поклони на гроба на майор Томпсън? Та тоя Томпсън е краен комунист, член на британската комунистическа партия:) Та първо отива да се поклони на отявлен поддръжник на комунистите, а малко по късно вечерта се бори срещу тях:lol:
Аз съм сигурен,че са му платили!

Roger Waters shows solidarity with Gezi Park victims in Istanbul concert

Waters stated “for people who lost their lives because of state terror” in a speech he gave in Turkish.

The audience chanted “Everywhere is Taksim, everywhere is resistance,” the main slogan used during the protests that had spread to most of the country.

http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?pageID=238&nid=52030

И после тук е писал в знак на подкрепа http://www.anonsweden.se/?p=3038

Да се надявам, че вече се разбира колко е купен :D или наистина някой си мисли, че взима по 40-50 кинта на всеки концерт по света и у нас за подкрепата си :D

zx450y250_2132233.jpg

биаро - едва ли само пари стигат! ако стигаха от БСП щяха да му предложат повече :wink:

В случая мисля, че Роджърс е заложил на два печеливши коня. Взема парите на едните и ходи да се кланя на комунисти, после взема парите на другите и го слага обратно на първите:) После си тръгва по живо по здраво и ни оставя тука да си пишем по форумите. Найс, а?:)

Това с комуниста не знам как го приемат феновете на Пинк Флойд, щото си е грубо изпълнение, предвид реномето им.

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

" по едно време вадят снимки и надписи на различни хора ама като не знам, точно за какво е"

В паузите между двете части през цялото турне което трае вече 3 години се прожектирани снимки на хора, загинали в различни военни и граждански конфликти (430 на брой). Под всяка от снимките в кратък текст е описано кога и как е бил убит съответния човек. На стената беше и снимката на Димитър Цинцарски, загинал е преди сто години в Междусъюзническата война. И тя се прожектира вече 3 години по всички концерти.

п.п. И след всеки концерт по уредбата се пуска българска народна музика.

Ее хубо де, Роджър Уотърс ли да питам за политическата ситуация в България
Ае да не се напъваме чак толкоз в политическите теми:|
И я съм за демокрация, а не за тоталитаризъм,
Ма той знай ли въобще дали има демократична алтернатива в БГ
Знай ли, че думата 'оставка' ще върне на власт по-големи мафиотски кръгове???

Ее хубо де, Роджър Уотърс ли да питам за политическата ситуация в България
Ае да не се напъваме чак толкоз в политическите теми:|
И я съм за демокрация, а не за тоталитаризъм,
Ма той знай ли въобще дали има демократична алтернатива в БГ
Знай ли, че думата 'оставка' ще върне на власт по-големи мафиотски кръгове???
Стига бе,още едно БСП ли има?

Стига бе,още едно БСП ли има?
Не бъди толкоз прост, ами се напъни малко и не ме свързвай с партии плийз:|

Има една доказано неграмотна Тиква която за три години успя да настрои хората едни срещу други.
А за да искаш такъв човек да управлява държавата,трябва да си или по прост от него, или да имаш някаква лична изгода.

Има една доказано неграмотна Тиква която за три години успя да настрои хората едни срещу други.
А за да искаш такъв човек да управлява държавата,трябва да си или по прост от него, или да имаш някаква лична изгода.

кажи ми как настрои хората един срещу друг? Какво точно имаш предвид - защото аз примерно не те разбирам :)
очаквам обоснован отговор - такива тъпи коментари от нищото може да ги даде само 15-годишен или @Реминд

Ей сега слушах един по нова телевизия. ГЕРБ смятат да се обединяват с Реформаторския Блок, под давлението на ЕНП :) Ако това правителство падне властта ще бъде поделена между Пръмова, Борисов, Костов и най-гнусните неолиберали, които може да съществуват. Това е алтернативата пичове. Един политически Франкенщайн, пред който тройната коалиция, Станишев, Дал и останалите ще ви се видят като лек морски бриз, сравнение с бурята, която предстои. Тука ще намерят почва за развитие най-гнусните неща от съвременния свят.БСП и особенно ДПС и аз не ги харесвам, но ако алтернативата са тези... незнам... мислете какво правите, защото ще платим жестока цена. Само за един мандат тея неолиберасти няма да оставят нищо от България. Въпроса, че ДПС ще са отново с челна позиция изобщо няма да го обсъждам, щото самия Борисов 100 пъти каза, че е готов за коалиция с тях още преди време.

Колкото и грозно да изглежда положението в момента е нищо в сравнение с чудовището, което се кани да изпълзи от дупката си.

Горе