АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Пичове, влезте у гугъла и пишете оставка и гледайте сеира :D :D :D Иначе за френския посланик не се учувам. Чудно ми е, как не са го изгонили предварително, преди да му изтече службата , хаха... Една курва, дори и всички да я знаят, че е курва, ако никой не ѝ го каже в лицето - всичко е наред! Обаче, ако някой ѝ го каже, жална му майка! :lol: Ще се обиди! Как ще я нарича курва?! Па била и тя такава :lol: Та, същата работа е с всяка една партия тука - като им кажеш, че са мошеници и крадци - скачат два боя. Кретени нещастни... Да вземат да си опичат акъла, че да не ги опечем ние тях! Деба мама им, деба...

От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Аз по принцип не пиша в политиката почти обаче понеже видях няколко пъти да се споменава как може форума да не е за ГЕРБ

само ще кажа че ГЕРБ са тоталитарна партия с лява политика и нищо дясно няма в тях защото не изповядват основните демократични ценности

1. Тоталитарна партия...

писано от Георги Марков (този дето комунистите убиват с чадъра в лонодон) Напълно валидно и за режима на герб
http://chitanka.info/text/2898/24#textstart

Само ще вметна, че оценките ти се разминават с оценките на политолози, социолози и други но не червени другари.

При ГЕРБ протестите и исканията на отделни групи хора, ако бяха аргументирани даваха резултати. Именно при ГЕРБ протестите избуяха, защото даваха резултат.

1. Еколозите колко протестираха. Борисов не ги отсвири - опита се да ги накара да седнат на една маса с хората от Банско да дискутират или с други заинтересовани. Екопротестите бяха доста обгрижвани при ГЕРБ, за разлика от другите правителства където масово се застрои всичко, въпреки че пак имаше екопротести.

2. Шистовия газ - хората протестираха и си постигнаха исканията. Въпреки че тогавашния министър Трайчо Трайков беше против забраната. Той искаше поне да може да се проучва, за да разберем има ли шистов газ или няма.

3. Разни животновъди, земеделци и др. протестираха 1-2 пъти и постигнаха това което искаха.

4. На Борисов 3 дни му искаха оставката и той си я даде.

Кажи ми кога или по времето на кой друг протести и разни искания са постигали такива резултати.

От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Аз по принцип не пиша в политиката почти обаче понеже видях няколко пъти да се споменава как може форума да не е за ГЕРБ

само ще кажа че ГЕРБ са тоталитарна партия с лява политика и нищо дясно няма в тях защото не изповядват основните демократични ценности

2. Лява партия... по време на режима на герб държавата изсмуква 6 милярда лева повече за преразпределяне през нея от бизнеса и гражданите (под формата на променени данъци акцизи ) отколкото предните това са мерки на чисто ляво управление ако герб бяха десни щяха да облекчат бизнеса и нямаше да се докараме дотук с кризата...

ГЕРБ са типично центриска партия. Нито лява, нито дясна.

ГЕРБ харчеха парите за инфраструктура, докато виждаш чисто лявото управление в момента ги харчи за социални помощи.

ГЕРБ са типично центриска партия. Нито лява, нито дясна.

ГЕРБ харчеха парите за инфраструктура, докато виждаш чисто лявото управление в момента ги харчи за социални помощи.

Ей нямате спиране от гроб бре:) Ако приемем, че най важния показател за демокрация е свободата на словото, то чети внимателно по долу.

България се срива с още седем места в годишния "Индекс на медийната свобода" на международната неправителствена организация "Репортери без граница". Според оповестения в сряда(30 яну 2013) доклад за една година страната е "скочила" от 80-а до 87-а позиция в света и според резултатите от изследването дори държави като Намибия, Кабо Верде, Гана и Суринам я изпреварват.
Индексът обхваща 179 държави, като Финландия продължава да е с най-свободните медии, а на последно място е Еритрея в Източна Африка.

Най-ниската точка

Това е най-ниското класиране на България от създаването на класацията през 2002 г., когато стартира на 38-а позиция. В сегашния доклад на "Репортери без граница" лаконично се коментира, че "обещанията за реформа не се сбъднаха, а интернет е престанало да бъде безопасно място за журналистите на свободна практика".

Сред страните от Европейския съюз България е на абсолютното дъно, тъй като дори Унгария, чието правителство беше сериозно критикувано за ограничаване на свободата на словото, е изгубила цели 16 позиции, но и при тези условия заема далеч по-приемливото 56-о място в света, а Румъния пък се е придвижила с пет места напред и вече е на 42-ро място - с два пъти по-добър показател за състоянието на медиите.....

http://www.capital.bg/biznes/media_...993670_bulgarskite_medii_-_vse_po-nesvobodni/

Прави ли ви впечатление, че по време на управлението на Борисов задминахме почти всички африкански държави по всякакви показатели. :lol:

От: От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ей нямате спиране от гроб бре:) Ако приемем, че най важния показател за демокрация е свободата на словото, то чети внимателно по долу.

България се срива с още седем места в годишния "Индекс на медийната свобода" на международната неправителствена организация "Репортери без граница". Според оповестения в сряда(30 яну 2013) доклад за една година страната е "скочила" от 80-а до 87-а позиция в света и според резултатите от изследването дори държави като Намибия, Кабо Верде, Гана и Суринам я изпреварват.
Индексът обхваща 179 държави, като Финландия продължава да е с най-свободните медии, а на последно място е Еритрея в Източна Африка.

Най-ниската точка

Това е най-ниското класиране на България от създаването на класацията през 2002 г., когато стартира на 38-а позиция. В сегашния доклад на "Репортери без граница" лаконично се коментира, че "обещанията за реформа не се сбъднаха, а интернет е престанало да бъде безопасно място за журналистите на свободна практика".

Сред страните от Европейския съюз България е на абсолютното дъно, тъй като дори Унгария, чието правителство беше сериозно критикувано за ограничаване на свободата на словото, е изгубила цели 16 позиции, но и при тези условия заема далеч по-приемливото 56-о място в света, а Румъния пък се е придвижила с пет места напред и вече е на 42-ро място - с два пъти по-добър показател за състоянието на медиите.....

http://www.capital.bg/biznes/media_...993670_bulgarskite_medii_-_vse_po-nesvobodni/

Прави ли ви впечатление, че по време на управлението на Борисов задминахме почти всички африкански държави по всякакви показатели. :lol:

Само че тук се пропуска факта,че за тези гербаджийски 4 години колкото сме спаднали в "ранг-листа" ,ако мога да го нарека така, по свобода на медиите,толкова е срива по време на Станишев.А в момента като гледате Бареков,ТВ7 и Пеевските вестници си представете на кое място трябва да сме ;) И защо трябва да имат спиране гербери,сдсари и т.н.,при положение,че постоянно се бълват лъжи и манипулации?Партизанска работа...

П.С. Социалните помощи много добре знаете за кой отиват.Колкото до бизнеса,кажете си го ясно и кратко - БСП пускат далаверите :)

От: От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Най-ниската точка

Вината за това не е на 100% на правителството. И то има вина, но вина имат и собствениците на тези медии.

Или сега все едно да кажеш, че политиците са махнали водещите на сутрешния блок на бТВ - и те са отишли в Нова. Това е политика на бТВ. Защо такава са си избрали - не мога да ти кажа. Но за това няма как да обвиниш правителството.

Но при сегашните спокойно можеш да обвиниш Сидеров, Миков и др. "видни" парламентаристи, за това че си позволиха да определят новините в медиите. Виждаш въпросните предпочитат да гласуват БНТ да показва заседанията на парламента, отколкото какво става пред него. И Сидеров ходеше да се кара, що не го показват по ТВ-то или що му вадят кирливите ризи.

Виждаш тези си позволиха да сложат Пеевски за шеф на ДАНС.

Тези са първите, които гласуваха за член на СЕМ политическо лице - Иво Атанасов. До сега нито една партия не пращала там политическо лице.

Според теб по-добре ли става или не?

"Или сега все едно да кажеш, че политиците са махнали водещите на сутрешния блок на бТВ - и те са отишли в Нова. Това е политика на бТВ. Защо такава са си избрали - не мога да ти кажа. Но за това няма как да обвиниш правителството."

О това, че са частни телевизии не значи, че власт имащите не им се месят. По време на тройната коалиция уволниха Коритаров от "Нова телевизия" след, като настъпи Валентин Златев и след едно гостуване на Румен Петков при него.

За огромно съжаление управляващите винаги са се опитвали да кадруват в националните медии и са настоявали за подмяна на неудобни журналисти. За това мястото на България в споменатата класация не е никак случайна.

Пичове, влезте у гугъла и пишете оставка и гледайте сеира :D :D :D

виж тук - https://www.facebook.com/groups/fostavka/
хора като Огнян Младенов, ganbox, Иво Илиев, Явор Сяров, Пламен Петров (известен блогър и не само), Боян Юруков
са направили тази гугъл бомба

Според теб по-добре ли става или не?

няма да ти отговори :wink:

От: От: От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДП

няма да ти отговори :wink:

Много ясно, че няма да му отговоря. Нямам време за губене, че да отговарям на всеки изсмукан от пръстите отговор. Щом не съм отговорил веднага, значи не съм намерил смисъл да го правя. Да не съм ненормален да влизам в спорове с Бойко-Зомбита. Написал съм каквото мисля по въпроса, от там нататък, всеки си има глава на раменете да прецени на кого доводите са по на място.

Ще ви го постотня вече това, за да спрете да ми отговаряте с глупости за сегашното правителство. Целта на това, което пиша тук е не да ви доказвам колко БСП са добри!!! Целта е да ви докажа, че ГРОБ са по-лоши от тях. Всичките номера на БСП и ДПС ГРОБ ги прилагат и умеят много добре (интересно кога се научиха). Между ГРОБ и БСП няма разлика на практика. Всъщност има, но то е друга тема...

От: От: От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДП

Целта е да ви докажа, че ГРОБ са по-лоши от тях.

В грешка си.

Запиши си сега безработицата, дълга, средната заплата, БВП-то и други такива показатели и ги сравни на края на мандата им.

Дано управляват пълен мандат, че да се видят хубаво разликите какво е сега и какво ще е после.

Нито бизнеса ще е по-добре. Нито по инфраструктура ще са направили нещо с изключение на започнатите сега проекти, които се довършват.

А заемите дето ще натрупат после ще ги изплаща и сина ти или внука ти зависи на колко си години и ако не отиде в чужбина де. :)

Дългогодишният управител на Националния стадион „Васил Левски“ Антон Попов е бил освободен вчера без мотив.

http://offnews.bg/index.php/238525/...onalniya-stadion-dni-sled-kontserta-na-uotars

тези са много жалки
няма да изкарат пълен мандат, това е сигурно
искам им се да е 2006-та...съжалявам..мина това информационно затъмнение :D

Много крещиш бе Нортрант, ши спукаш някой жила на врата:mrgreen:
Не знам за ордена на френския посланик, ама президентката на бат ти Бойко треба да та удостои с един орден 'Цъфнал Герб':lol:

Понеже правителството стана на 100 дни и е модерно да се коментира какво са направили.

Само да вметна че предното правителство на стотния си ден беше отпушило Европарите и беше организирало вече търг за първия лот от Тракия - благодарение на усилията на сегашния Президент.

Предното правителство е избрано на 27 юли, а търгът за първия лот за Тракия е на 2 ноември. (първия в смисъл на построените по тяхно време). Скоро след това е подписан и договора с победителя в търга.

А тука има променени малко закони, малко социални помощи раздадени и променен бюджета с право да вземат 1 милиард заем. И много кадрови смени.

А и много обещания за светлото бъдеще, и че най-накрая сме поели по правилния път какъвто и да е той и накъдето и да води. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Много крещиш бе Нортрант, ши спукаш някой жила на врата:mrgreen:

Не знам кой крещи - този който пише забравил Caps Lock-a - "АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА "
или аз който променям големината на шрифта за да се открои даден ВАЖЕН пасаж

нещо не ти стана, пробвай пак :D

Не знам кой крещи - този който пише забравил Caps Lock-a - "АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА "
или аз който променям големината на шрифта за да се открои даден ВАЖЕН пасаж

нещо не ти стана, пробвай пак :D
Аха, обигран си начи, ползваш процедурни тактики
Открояваш се и ще влезнеш в предните редици на герб... а мойш ли да пейш:rolleyes:

Аха, обигран си начи, ползваш процедурни тактики
Открояваш се и ще влезнеш в предните редици на герб... а мойш ли да пейш:rolleyes:

Типичен пример за немощ!

Кажи нещо по темата? дай някоя новина да коментираме (или викаш - то няма :D) :)

Ще ви го постотня вече това, за да спрете да ми отговаряте с глупости за сегашното правителство. Целта на това, което пиша тук е не да ви доказвам колко БСП са добри!!! Целта е да ви докажа, че ГРОБ са по-лоши от тях. Всичките номера на БСП и ДПС ГРОБ ги прилагат и умеят много добре (интересно кога се научиха). Между ГРОБ и БСП няма разлика на практика. Всъщност има, но то е друга тема...

Чичовото, ти не беше ли от Атака? :-o
Шо спре да оратиш за неВолен ефенди?
Ми се мешаш у атовете...

Типичен пример за немощ!

Кажи нещо по темата? дай някоя новина да коментираме (или викаш - то няма :D) :)
Аз викам влюбените в боко да одят на протеста да крякат, само си хабят енергията с писане по форуми и обаждане по тв
[video=youtube;k-WJQIoLXII]http://www.youtube.com/watch?v=k-WJQIoLXII[/video]

Чичовото, ти не беше ли от Атака? :-o
Шо спре да оратиш за неВолен ефенди?
Ми се мешаш у атовете...

Щот не мойм да трайм глупости, чиче, затова се мешим:)

Иначе нищо интересно не се случва покрай АТАКА, какво да говорим за нея? Някакъв джумбиш се случва покрай тех и фонда за спасение на Борисов, но не ми е интересно... Много ги обичате от гроб тея турцизми, ама ще ви видим какви ще ги говорите като ви оженим Бойко за Местан, ако падне правителството:) А може и модерно семейство да се заформи. Бойко, Местан и Дал, кой ще е жената в семейството мога само да гадая:lol: А да... ще си вземете от неолибералите някой, те по принцип са от 3-ти до 7-ми пол, така че и в този аспект ще се наредят нещата.:)

Ти си човек на възраст и най-добре трябва да знаеш, че само времето ще покаже кой крив кой прав:)

Докато продължавате да подкрепята тая безумна система, резултат няма да има. Играйте си на центристи, леви и десни, докато България изчезне от картата.

Оставаме без учители след 15 години

Горе