Брато е обращение, не определение. Теб на "господин" ли се обръщат по улиците? Вие от ГЕРБ сте незамениеми викаш.
Който работи по магистралите, да важно им е да има такива и да са убави.
Аз ям, по-важно е да имам хляб на масата, здравеопазване, социални благини, магистралите даже не са ми в листа. На теб явно от там ти почват приоритетите.
Само да ти обясня пич, защото си явно дебела туква. Тук първо не слагай всички под един знаменател. Като дискутираш с мен, се обръщаш към мен, а не към целия форум, велики владетельо. НО е важно да се отбележи тук, че точно това е една от характеристиките на гербаджийте - никакво възпитание и маниери. За това си позвлих да се обърна към теб с Брато, току-виж съм се приближил до начина ти на комуникация.
А за какво са ти хубави пътища, като нямаш хубава кола. Искам хубава кола, защото имам семейство, което я заслужава. ако трябва ще се влача по гръб, и ще я нося на ръмене, по чукарите, но да знам, че съм на нивото на един успяваш европеец. А не да седа в панелката, да гледам маистралите и да си викам "Ей, някой ден ще мина по тях с кола над 4к."
Нали? Има ралика.
Като не знаеш какъв % са от нашия джоб, не бъди много смел в изказванията си. Едно е да са 90%, друго е да са 10%, нали? Но това се учи по математика. Дано поне там имаш някакви знания, че ако започнем да говорим с числа, поне някакви адекватни неща да пишеш.
За тировете ли си ги платил тия магистрали? И шефа ми с тировете.
Всяка втора фирма в бг е логистична, така ли? И ти не е хубаво да даваш определение за сайтове, форуми и прочие, като те гледам последно време да се ежиш само в Политиката. Някак си не успяваш да стигнеш до същността на сайта. Ако въобще си си направил труда да го направиш де, но това е друга тема. И ти писах, ама ти май си качил диопрти -
И в случай, че ще ни наречеш червени, в поста ми никъде не съм защитил БСП+ДПС+АТАКА - гнусната машина, а ти казвам, че си яко в грешка.
Няма да ти отговоря на първият "П.П:". Просто си пропуснал да прочетеш това, което ти болднах тук. Но ако го прочетеш може би ще спрем да спорим за това. Но както казах за двете мозъчни клетки - освободи едната и пак прочети - За мен всичките са пълни нещастни, и съм против всички, като най ми е да минат всички през затвора за няколко живота. Като се почне от ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС, Костов и всички други нещастници, разграбили и унищожиили държавата с годините. Но някой да ми обяснява как някой нещо е свършил, направо полудевам.
Момче, аз съм София, това за село на някоя ковра го разправяй.
И пак ще ти кажа, че е некачествено изпълнение. Ти излез в чужбина и виж какво е път и полсе ми говори. Иначе само си дрънкаш. Така ли за правописа, а за пункуацията след препинателен знак "," искаш ли да си поговорм?
Недей почва тази тема, защото и ти си един езиковед.
Предприемачите тук са в другите теми, тук сме такива като теб - идиоти, които само си дрънкаме.