АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Абе не знам, какво е правил Тиквата, ама ще ти кажа Ореха какво прави.
Ще узакони къщите на циганите, едновременно с това увеличи майчинските, да може тия с по 10 чавета, да си живеят законно и да имат за леб. И да има повече избиратели за в бъдеще.
Между другото се грижи и за духовното здраве на мохамеданите, като ще им подари земи да си строят джамии.
А... и между другото го прави с пари назаем, който гореспоменатите няма да връщат - те данъци не плащат.

И всичко това с мълчаливото съгласие на нациолизача.
Ромбе, изказваш се като неузряло герберче
Требва ти още мъничко и ще запейш 'цъфнал гербер':rolleyes:

Нума ли ги герберастите да опонират:twisted:

Ромбе, изказваш се като неузряло герберче
Требва ти още мъничко и ще запейш 'цъфнал гербер':rolleyes:

Що не е вярно, това което пиша ли? Ти как мислиш, като едно бивше национализаче, и сегашно комунарче?
Йе ли одобряваш цоциално сиганската политика, йе ли не?

Заболя те явно. Щом тръгна да се оправдаваш. Кой какво на кого бил написал.
Имаш желязна логика. Щом някой не е с теб значи е прост и смешник. А ти си почти перфектен нали?

Ех да можеше и баща ти така да мисли за теб нали?

Що не е вярно, това което пиша ли? Ти как мислиш, като едно бивше национализаче, и сегашно комунарче?
Йе ли одобряваш цоциално сиганската политика, йе ли не?

Хехе, ама си много опростен, що социалната политика да е циганска политика?

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Имаш желязна логика. Щом някой не е с теб значи е прост и смешник. А ти си почти перфектен нали?

Объркал си адреса малчо
Ей ся те почвам по сички теми и ще ти кажа за баща ми и за твоя баща и за твойта мама

Хехе, ама си много опростен, що социалната политика да е циганска политика?

Защото облагодетелства главно тях. Като твърд електорат на БСП.

Сега шикалкавиш, защото преди няма и 2 месеца се биеше в гърдите като привържаник на атака*, но сега само плюеш, щото твойте хора се продадоха за жълти стинки.

* абе как се слага най-малкия шрифт?

Объркал си адреса малчо
Ей ся те почвам по сички теми и ще ти кажа за баща ми и за твоя баща и за твойта мама

Опитай се да си по оригинален или май ти е трудно?

Ако искаш да ти дам и други идеи как да блеснеш по ярко пред всички щом не ти идва музата за да измислиш нещо ново?

Малчо по кой критерий ми е интересно? Възраст. Брой мнения. Или ме сравняваш с титаничният си умствен багаж? Поласкан съм в тази прекрасна съботна вечер от твоето внимание.

И не разбрах защо във други теми? Тук се чувстваш победен явно? Въпреки безграничният ти неоценен по достойнство потенциал. Странно B-)

Опитай се да си по оригинален или май ти е трудно?

Ако искаш да ти дам и други идеи как да блеснеш по ярко пред всички щом не ти идва музата за да измислиш нещо ново?

Малчо по кой критерий ми е интересно? Възраст. Брой мнения. Или ме сравняваш с титаничният си умствен багаж? Поласкан съм в тази прекрасна съботна вечер от твоето внимание.

И не разбрах защо във други теми? Тук се чувстваш победен явно? Въпреки безграничният ти неоценен по достойнство потенциал. Странно B-)

Ей плющек, ти да не мислиш, че си блеснал с тези твойте двайсе поста, а?
Нищо не си писал конкретно в темата, а тръгваш да се репчиш!
Нали знайш, че ако не мога да ти дам червен картон тука, може някъде другаде да ти бия червеното

клоуни управляват България в в момента!
вижте за какво става на въпрос:
Съкращения в МВР, за да вдигнат заплатите

а ГЕЯ обеща 250 000 работни места!
сега до няколко месеца ще има съкращение около 15 %

:D

нали щяха да спират контрабандата?

:D
Мога само да поздравя Орешарски, че прави съкращения на полицията:mrgreen:
Боко ги увеличи с 20к, тогава сигурно се радвахте, че се натоварва бюджета...

Мога само да поздравя Орешарски, че прави съкращения на полицията:mrgreen:
Боко ги увеличи с 20к, тогава сигурно се радвахте, че се натоварва бюджета...

в "програмата" му пишеше ли за това? я ми припомни :)

Станишев и Местан с парламентарно питане към Орешарски. Дали те са му написали и отговора? Що за цирк?

:lol:

Споко. Ще ги правят картофопроизводители. Компира ще стане по петнайсе стинки килото и ще си варим ефтина ракия (или водка, въпрос на вкус) на корем.

Ей плющек, ти да не мислиш, че си блеснал с тези твойте двайсе поста, а?
Нищо не си писал конкретно в темата, а тръгваш да се репчиш!
Нали знайш, че ако не мога да ти дам червен картон тука, може някъде другаде да ти бия червеното

Явно като си под напрежение ти е още по-трудно да мислиш и се излагаш. Не ме бъркай с фантазиите си, аз не съм тук за да блесна. Ти искаш да се доказваш, аз просто събирам 50 мнения.

А за червеното сигурен съм че би ми бил и 50 червени и дори черни ако можеше. Това което те спира е да не те помислят другите за дребнав, но дори и това няма да те задържи дълго, да го направиш. Чувстваш се застрашен и унизен от един Малчо с 20 поста... леле... предстаавям си какъв мъж си. Нали щеше да ме почваш по всички постове или чакаш музата?

Аз ще си допия виното и допълнителните екстри, а ти през това време събери смелост и продължавай да се излагаш с селския си манталитет.

Норти най лошият път да се справяш с безработицата е да назначаваш държавни служители - Ама това герберастките ви тикви няма как да го проумеят

Споко. Ще ги правят картофопроизводители. Компира ще стане по петнайсе стинки килото и ще си варим ефтина ракия (или водка, въпрос на вкус) на корем.
Това се казва предложение, бравос:mrgreen:

Норти най лошият път да се справяш с безработицата е да назначаваш държавни служители - Ама това герберастките ви тикви няма как да го проумеят

Верно ли бе, а яко ли да съкратиш човек, на който му остават 3 години до пенсия а? тарикати!

P.S.

Или сталинистки ви тикви не могат да отговорят на въпроса ?!?

Тифо всеки си има повод да не бъде съкратен на един му остава малко до пенсия един има малки деца трети има ипотека да плаща и тн.

Държавата трябва да се преструктурира и това изисква съкращения всеки иска да има промени но ако може да не започват от него.

Ако ГОРБ с некадърното си управление не бяха фалирали 100 000 малки фирми можеше и да не се налагат тези съкращения - Всички реват как държавата да разпределяла по малък дял от БВП ама като опре до тяхната сфера почват да реват - Ама точно от тук ли трябваше.

На това ли ви учи марксистката икономическа теория, браво бе честито да ви е! Нали бяхте социално правителство, защо постъпвате така с народа, аз ще ти кажа защо за да има работни места за вашите хора, защото иначе са умрели от глад ни акъл ни образование. Един ден като се въведе образователния ценз за гласуване на избори оставате без никакъв електорат помни го от мене това!

Последно редактирано:

Горе