АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Норти най лошият път да се справяш с безработицата е да назначаваш държавни служители - Ама това герберастките ви тикви няма как да го проумеят

Добре!
Значи по тази логика би трябвало сега безработицата да намалява! Времето ще покаже :)
Не спорим, само дискутираме :beer:

Тифо къде прочете че съм социалист и подкрепям социалистически идеи и програми ?????

Аз съм крайно десен що се отнася до икономически възгледи и в случая подкрепям това правителство, защото то е възможно най дясното което може да управлява БГ в момента.

За разлика от ГРОБ които за 4 години управление нямат НИТО ЕДНА ДЯСНА МЯРКА ефекта го написах и в предният пост - 100 000 закрити фирми 500 000 нови безработни.

България преди 4 години беше на 4-5 място в Европа с най ниска безработица сега сме на 4-5 място отзад напред с най висока безработица - Що не ревахте четири години като ебаваха майката на дребният бизнес а сега ревете като трябва да се плаща сметката.

Имаме най много ченгета на глава от населението в цяла Европа и въпреки това престъпността ни е от най високите - Вие какво искате да си ги харантутиме за да киснат зад храстите и да ни рекетират - И друг път съм го писал за 2 години в УК още не ме е спрял полицай за проверка - даже не съм и виждал да спират - Пролетта като си идвах до БГ за 20 дена 3-пъти ме спираха.

На аерогарата ми кажи може ли човек да почне без връзки ???????? и там сумати народ си клати краката и заплатите им ги плащат всички работещи в БГ - Дай да ги чакаме да се пенсионират всичките та да няма сърдити.

Аз ви казвах да не се водите чисто идеологически, ама споровете за политика все в посоката комунизъм и антикомунизъм
Какво излиза, че герб не са водили дясна политика за свиване на бюджетните плащания, а бсп в момента съкращават бюджетната сфера и се разплащат с бизнеса
Да припомня и другите глупости на герб
Опитаха се да махнат плоския данък, но се отказаха
Наложиха данък в/у лихвите, сега Орешарски го премахва от началото на 2014

Норти дискутираме - то тук място за спор няма защото всичко е факти - Факт е че държавният апарат е раздут и трябва да има съкращения и реформи

Факт е че тези съкращения ще увеличат безработицата към момента - Факт е че хората които бъдат съкратени ще трябва да си потърсят нова работа или сами да се захванат със собствен бизнес като допринасят за развитието на държавата вместо да и висят на шията като воденичен камък.

Факт е че за да се намали реално безработицата трябва отново да бъде вдигнат дребният бизнес - Факт е че това не става за три месеца защото хората все още нямат доверие на държавата - Помните ли колко години трябваха на хората да започнат пак да си вкарват парите в банките след фалита 97-ма

Не може всеки ден да има протести да няма никаква сигурност и да искаш хората които преди една година са си закрили фирмата да тръгнат да я отварят на ново - И някъде другаде го писах в БГ имаме семейна счетоводна къща за последните 4- години 30% от фирмите спряха да работят и не само че спряха да работят и уволниха служителите си ами си закриха и фирмите и казаха че повече в БГ няма да отворят фирма никога повече. Мислиш ли че за три месеца ще си променят мнението.

Добре аз като избирател на какво да вярвам, че гласувам примерно за Българска социалистическа партия, която по подразбиране е лява или гласувам за дясна партия (не че някога ще гласувам за БСП). И как да вярвам, че БСП работи за някакъв национален интерес при коалиция с анти българската партия ДПС? Е ако ти вярваш ясно за какво става въпрос. Някъде да съм ти писал, че при Боко и ГРОБ е било по-хубаво не съм много ясно. Аз имам достатъчно причини да не харесвам милиционерските подходи на бившия слуга на вашия лидер "Бай Тошо".

Ако си говориме за ченгета, подслушвания и тем подобни работи БКП е основоположницата на тия неща, а внуците им, които са в твоята "дясна партия", която подкрепяш ме управляват е ти как си мислиш, че ще се примиря с това. Относно това на летището дали са с връзки или не не се изказвай неподготвен. Вие едно време с такива приказки хората в затворите ги вкарвахте, викахте разни кошаревски свидетели дето говореха е точно такива небивалици. То къде няма хора с връзки по министерствата да не би всички служители да са избирани с конкурс или кво, ама защо да ти пиша неща, които ги знаеш.

Тифо жалко за всеки който мисли с ушите си а не с главата си. Жалко за всеки който си мисли че БСП водят лява политика само защото била социалистическа. Жалко за всеки който си мисли че ГРОБ е дясна партия щото така е казала мутрата.

БСП води доста дясна политика в предишното си управление - Надявам се и в този мандат да е така за разлика от ГРОБ които водиха НИКАКВА политика - Защото те нито вдигаха пенсиите за да кажеш че са леви - нито подпомагаха бизнеса за да кажеш че са десни - Тяхната политика беше да се плячкоса каквото има в държавата и да вземат на големите играчи бизнеса, но всъщност от мутри какво да очакваш.

А колкото до назначенията на Аерогарата бъди сигурен че съм доста по запознат от колкото си мислиш - Това е място където всяка власт намира удобно място за близки и познати и трябва двама да умрат един нов да започне - но ти това много добре го знаеш.

Това, че там е семеен бизнес е друго нещо явно си чул някои неща, ама не знаеш каква е врътката. Мене ми е ясно, че повече от 50% там са по втория начин, но ти ми говориш за администрацията, от която трябваше да почнат съкращенията. Уви издухаха го работниците, точно тия дето пускат червената бюлетина сещаш ли се? И нека да не си кривиме душата в България без връзки не може да се обръснеш.

Относно БКП не разбрах какво е мнението ти спрямо коалционните партньори. Ама да ти кажа не очаквам да ми кажеш нещо интересно.

А колкото до назначенията на Аерогарата бъди сигурен че съм доста по запознат от колкото си мислиш - Това е място където всяка власт намира удобно място за близки и познати и трябва двама да умрат един нов да започне - но ти това много добре го знаеш.

Що се вкарвате в някакъв измислен идеологически мисловен тунел?
Напред е светлината, демокрацията и т.н., а назад е черното комунистическо минало
Помислете малко и ще видите, че от началото на така наречения преход, ний дясно правителство не сме имали
Имали сме либерални правителства, но идеологически консервативно десни НЕ

За разлика от неплатения контрапротест http://offnews.bg/index.php/232045/sabraha-ni-ot-diskotekata-litsata-na-kontraprotesta

Тук даже и някакви националисти имаше по едно време дето подкрепят правителството Орешарски. Вие сте толко националисти, колко аз съм президент.

Напротив доста интересни неща мога да ти кажа ама не всеки може да ги разбере особено тези за които мантрите като - Кой не скача е червен са най важният им политически възглед.

Първо - Към момента няма други - И да ни харесва и да не ни харесва в парламента са влезли само четири партии и няма кои други да са коалиционните партньори - Ако ГРОБ и БСП се бяха прегърнали вервайте ми това щеше да е краят на държавата.

Второ - За мнението ми за Атака съм писал много пъти и никога нищо добро - Единственото хубаво нещо което са направили е че не позволиха ГРОБ да се опита да вземе втори мандат то те реално и не можеха щото и там нещата щяха да са 120 на 120.

Трето - ДПС - Може би сте забравили че първите които правят коалиция с ДПС са СДС - Правителството на Филип Димитров е гласувано с гласовете на ДПС. - Защо БСП да не може да направи коалиция с тях - То и ГРОБ да можеше и те щяха да направят коалиция с тях но точно на финала разтуриха орталъка.
Освен това пред последните две правителства са с участието на ДПС и това са едни от най успешните времена за БГ не виждам да се е случило нищо катастрофално за разлика от последното правителство което сравни бизнеса със земята.

Всички тези партии са ги изпратили избирателите в парламента да работят за държавата а не да правят кеф на мутрафона и той да казва кой с кой да се коалира само и само той да е на власт - Много му е удобно да насажда омраза срещу ДПС и АТАКА които не искат да правят коалиция с него та да не може и БСП да прави коалиция с тях.

Ти не ми говори за СДС и Филип Димитров, защото ДПС съществува заради Българската комунистическа партия и агента на държавна сигурност Ахмед Доган или ще отречеш, че Доган е бил агент.

А като са ги изпратили гражданите защо същите тия граждани гласуваха за тоя Мутрафон (2009) и партията му ГРОБ дето се пените толкова, нали е била успшна според тебе първата тройна коалиция Симеон, Доган и Станишев?

И недейте да си правите словесна гаргара - защото вие в града губите изборите не го ли разбирате бе хора, гражданите не гласуват за БСП освен ако не броиш гражданите от град Първомай.

Всички тези партии са ги изпратили избирателите в парламента да работят за държавата а не да правят кеф на мутрафона и той да казва кой с кой да се коалира само и само той да е на власт - Много му е удобно да насажда омраза срещу ДПС и АТАКА които не искат да правят коалиция с него та да не може и БСП да прави коалиция с тях.

Тифо пак започна с клишетата

Да Доган е бил агент на ДС - Ако не е бил по различна ли мислиш че щеше да е ДПС ???

Също така агенти са и Петър Берон бивш председател на СДС както и агент БУДА както и ГОЦЕ и тн.

Това са само много малка част от агентите има още стотици за които тепърва е ще научаваме, но мислиш ли че те са по лоши от агентите на чужди правителства и секти като например организатора на протестите ????

Относно това защо БГ гражданите гласуваха за ГРОБ - елементарно - защото над 50% от населението гласува с ушите си а не с мозъкът си

А тройната коалиция е второто най успешно БГ правителство след предното НДСВ+ДПС - И това не е само мое мнение а факт зад който стоят много цифри - Жалко за тези които робуват на клишетата и не могат да прочетат и анализират тези цифри.

Ставаш смешен с тия линкове за някои си Сорос, който финансира протестите. Това са някакви конспирации, които нито си чул, нито видял. Докато аз ти пускам реални снимки и клипове, от които ясно личи как мургави господа идват да подкрепят Орешарски без дори да знаят името му. Факт, който не можеш да обориш защото ще ти пускам братята всеки ден да си ги гледаш. Аз ходих осем пъти на протест и съм готов да се закълна в най-милото си, че не съм получил 1 стотинка имам и приятели, които ходят и гарантирам, че не са платени. Но ти не можеш да ми гарантираш за тия бусове дето пристигат, че не са платени и ония циганите с дечицата, защото и ти и аз знаем истината.

Аре верно да разтураме седянката, че взе да ми писва да чета глупости за дясното БСП, Сорос и боко ...

Последно редактирано:

Какво да ти кажа, подведен си и то яко, щом ходиш на протести без да знаеш какво целят и то за без пари
Доц. Сивов обяснява кой плете мрежата на протестите: Кичозно карнавалният им характер е демонстрация на пропаднали партийни върхушки и олигарси, захранвани от Сорос

Още по темата - ИСТИНСКИЯТ ЛИК НА ДЖОРДЖ СОРОС

Пич, ако ще се замеряме с линкове, аз се отказвам от спора и ти побеждаваш служебно
Аз на много пъти съм казал, че тези протести бяха истински само в началото с/у Пеевски
След това се изродиха в протести за връщане на Герб на власт или така наречения реформаторски блок
Ей това е голямата заблуда, щото още на следващия ден като дойдат на власт така наречените "реформатори"
ще разберете думите на боко за българския народ, за чипа..., или за чепа8)

Тифо това че си ходил да протестираш за без пари означава единствено че си станал жертва на манипулация от тия дето са взели пари за да разправят как сега били протестирали хубавите и богатите.

Да на Контрапротестите също се плаща за да ходят хора които си нямат и хабер що са там - Но това по никакъв начин не променя факта че протестите се инициират от центрове извън БГ и бъде сигурен че тези центрове не ги брига за благосъстоянието на БГ държавата.

Не ти ли се струва странно че ГРОБ изведнъж обърнаха палачинката влезнаха в парламента и изведнъж на протестите останаха по стотина човека ?????

Опитай се да си отговориш на въпросите

Защо ГРОБ си промени мнението и влезна в парламента???
Защо това съвпадна с умирането на протеста ???

Пич, ако ще се замеряме с линкове, аз се отказвам от спора и ти побеждаваш служебно
Аз на много пъти съм казал, че тези протести бяха истински само в началото с/у Пеевски
След това се изродиха в протести за връщане на Герб на власт или така наречения реформаторски блок
Ей това е голямата заблуда, щото още на следващия ден като дойдат на власт така наречените "реформатори"
ще разберете думите на боко за българския народ, за чипа..., или за чепа8)

Е чакай сега линковте ти ги пускаш ... Търсиш начин да създадеш интрига обвинявайки протеста в корупция и 7-те смъртни гряха. В същото време цяла България ви гледа електората по телевизията с хора, които не знаят защо идват в София, но уж били на контрапротест. Същите тия искали Пеев и не знам кой си да ги управлява. Кажи ми пич кой се излага от нас двамата, не става въпрос за линкове или това кой побеждава, а просто да престанеш да правиш внушения на хората макар, че то нещата са ясни и видими. Реформаторският блок е три пъти по-добро решение от това да ме управляват мутри и олигарси, които дори нямат доблеста да признаят истината пред обществото за абсурдните назначения, за АЕЦ Белене, за агентурното си минало, за потъпкването на българския дух и т.н.

Горе