От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Това наистина ще бъде последния ми пост в темата:
Не, че нещо ти се нагаждам или ти правя четки ама за разлика от някои партийни функционери ти поне си преследваш някаква идеология. Лошото е, че тя се държи на много крехки основи предвид факта, че волю или не защитаваш правителство на агенти и анти българи. Лансираш тези, които си прочел в трудовете на допотопния автор Никола Николов, което личи от от поста ти за Сорос и Рокфелер
Аз разбирам, че мразиш Боко и аз не го харесвам повярвай ми. С много неща дето пишеш съм съгласен включително забележките ти относно Кънев и меките китки. Това обаче не оправдава, че националист защитава подобен тип правителство най-малкото заради историята на България, която обезателно трябва да прочетеш отново.
Питам закоравелите комунисти тук (дето били десни) защо подкрепят агенти на ДС те ми отговрят, че такива имало по целия свят. Питам ги за назначението на Пеев! те ми отговарят, че понеже видиш ли тоя не бил оратор, оня не бил еди какъв си и за това лъжат по телевизията. Питам за лъжите по повод АЕЦ белене глас в пустиня. Питам за ДПС те ми отговарят, че Филип Димитров бил виновен. Питам за престъпленията спрямо България те ми викат да гледам в бъдещето. Ти ако си истински националист за какъвто се представяш значи моментално ще ме разбереш какво ти пиша, пък дори да не си съгласен с моя избор на партия или чисто идеологически.
Пускам ти снимки с видно купени цигани и турци ти ми пускаш контра снимки от преди години. Е кво да говориме. Обещал съм си да не пиша в тая тема иначе можеше да ти разкажа някои много важни исторически факти с дати и имена, с които тотално щях да ти обясня какви тези поддържаш ти и какво правителство. Но ако ти си тоя, за който се представяш радетела за българското и националния интерес НИКОГА няма да подкрепиш БКП и ДПС.
Разбирай ме както си искаш, пускай си линковете за Сорос и сульо и пульо!
P.S.
Вчера задавам въпроса на крайно десния бизнесмен mantaman, къде е социалната политика на БКП той ми разправя да не чета, че пишело социалистичска партия и те провеждали дясна политика, което е факт. Е добре това ако не е подмяна на вота не знам кое е. ТОЧКА!
Аз не мога да проумея защо наричаш фактите - фантазии? Ето ти ги - Антоанета Цонева и Асен Генов са взели повече от 200 000 долара от тоя тръст. Тръстът се спонсорира от фондациите на Сорос и Рокфелер, в сайта му пише откъде идват парите. Докато аз и ти се потим, за да си изкараме парите с честен труд, тия са платени активисти. На тях това им е работата, да са активисти. И за това са получили стотици хиляди долари. Кви фантазии не мога да разбера, давам ти конкретен факт и ти го наричаш фантазия. Не се дръж като партиен член на БКП, а погледни обективно истината. Тя е важна, не политическите ти пристрастия. И за да успокоя, Сорос финансира и "левите". Просто кукловодите държат всички и така нямат празен ход. И леви, и десни си водят България в една посока и прокарват едни и същи политики. То у нас няма леви или десни, има само лесни.